Yaz Dönemi KOMEK Kayıtları Başlıyor

Yaz Dönemi KOMEK Kayıtları Başlıyor
Konya Büyükşehir Belediyesi Meslek Edindirme Kurslarında yaz dönemi Genç KOMEK Yaz Okulu eğitimleri verileceği için sınırlı sayıda açılacak yetişkin eğitimi başvuruları 29 Mayıs - 8 Haziran tarihleri arasında alınacak.Konya...

Konya Büyükşehir Belediyesi Meslek Edindirme Kurslarında yaz dönemi Genç KOMEK Yaz Okulu eğitimleri verileceği için sınırlı sayıda açılacak yetişkin eğitimi başvuruları 29 Mayıs - 8 Haziran tarihleri arasında alınacak.

Konya Büyükşehir Belediyesi Meslek Edindirme Kurslarında (KOMEK) yaz dönemi Genç KOMEK Yaz Okulu eğitimleri verileceği için yetişkin eğitimlerinin verileceği kurs merkezlerinde kayıtlar başlıyor.

KURSLAR BAYRAMDAN SONRA BAŞLAYACAK

KOMEK’in Alaaddin, Araplar, Ali Gav, Akşemsettin, Beyhekim, Hocacihan, Karakulak ve Sancak kurs merkezlerinde yapılacak yetişkin eğitimleri için 29 Mayıs’ta başlayacak başvurular 8 Haziran’a kadar www.konya.bel.tr ile www.komek.org.tr adresi üzerinden alınacak. Kurslar, Ramazan Bayramı sonrası 23 Haziran Cumartesi günü başlayacak.

Konya Büyükşehir Belediyesi Meslek Edindirme Kursları tarafından Konya merkez ve ilçelerde 7 - 16 yaş arası çocuklara yönelik düzenlenecek Genç KOMEK Yaz Okulu kayıtları da 1 - 13 Haziran tarihleri arasında alınacak.