Yaz okulu başladı

Yaz okulu başladı
Konya Büyükşehir Belediyesi’nin Genç KOMEK bünyesinde Sarayönü ile birlikte Konya genelinde gerçekleştireceği Yaz Okulu başladı.Konya merkez ve 31 ilçede 71 merkezde toplamda 19 bin 400 öğrenci ile ders başı yaptıklarını...

Konya Büyükşehir Belediyesi’nin Genç KOMEK bünyesinde Sarayönü ile birlikte Konya genelinde gerçekleştireceği Yaz Okulu başladı.

Konya merkez ve 31 ilçede 71 merkezde toplamda 19 bin 400 öğrenci ile ders başı yaptıklarını dile getiren Başkan Uğur İbrahim Altay, “Amaç, okulların tatil olması ile birlikte çocuklarımızın yaz aylarını boşa geçirmemesi adına Genç KOMEK ile onların gelişimlerine katkı sağlamak. Bu bağlamda çocuklarımıza dinimiz ve değerlerimiz sonra da sanat ve spor üzerine eğitimler veriyoruz. Dinimiz değerlerimiz bölümünde Peygamber Efendimizin hayatını öğrenen öğrencilerimiz, Kur’an-ı Kerim ve değerler eğitimi kapsamındaki modüllere katılıyor. Spor ve sanat dalında da yaşlarına, cinsiyetlerine ve vücut yapılarına uygun spor dallarından faydalanmalarını sağlıyoruz” diye konuştu.

Yeni modüller ekledik

Konya’dan başlayan ve uluslararası bir marka haline gelen KOMEK bünyesindeki Genç KOMEK Yaz Okulu’nun beşinci yılına girdiğini hatırlatan Altay, “5. yıla özel yeni modüller eklendi. Günümüzde bilim ve teknolojinin en önemli gündemi robotik kodlama. Çocuklarımıza kodlamanın başlangıcı eğitimini veriyoruz. Ayrıca yabancı diller bölümünde çocuklarımıza seçtikleri dili öğrenmeleri fırsatını sunuyoruz ve ileri derecede Kur’an-ı Kerim eğitimi veriyoruz. Bununla birlikte Genç KOMEK’e kayıt olan bütün çocuklarımıza kendilerine özel tasarlanmış çantaların içinde çeşitli hediyeleri de takdim ediyoruz” dedi.