Yeni eğitim öğretim yılı hayırlı olsun

Yeni eğitim öğretim yılı hayırlı olsun
Sarayönü Belediye Başkanı Nafiz Solak, yeni eğitim öğretim yılının ülkemiz için hayırlı olmasını dileyerek, bütün öğrencilerin, öğretmenlerin ve velilerin yeni eğitim öğretim yılını tebrik etti.Sarayönü Belediye...

Sarayönü Belediye Başkanı Nafiz Solak, yeni eğitim öğretim yılının ülkemiz için hayırlı olmasını dileyerek, bütün öğrencilerin, öğretmenlerin ve velilerin yeni eğitim öğretim yılını tebrik etti.

Sarayönü Belediye Başkanı Nafiz Solak, 2017-2018 eğitim-öğretim yılı nedeniyle bir açıklama yaptı.

Yeni eğitim ve öğretim yılının öğrenciler, veliler, eğitimciler, milletimiz ve ülkemiz için hayırlı olmasını dileyen Başkan Solak, Sarayönü'nde 5 bine yakın öğrencinin eğitim ve öğretim hayatına devam ettiğini söyledi.

Belediye olarak en önemli yatırımın insana yapılan yatırım olduğu bilinciyle çalıştıklarını ve ilçede eğitim kalitesinin daha da yükselmesi için gayret gösterdiklerini kaydeden Başkan Solak, “Başta Kaymakamımız tarık Bahadır olmak üzere İlçe Milli Eğitim Müdürlüğümüz ve öğretmenlerimiz ilçede eğitim kalitesinin artması için elinden geleni yapıyor.

Bizler de belediyeler olarak tüm okullarımızın eğitim ve öğretime hazır bir şekle gelmesi, çevresinin düzenlenmesi, bahçelerinin yapılması, asfalt gereken yere asfalt, yeşil alan olması gereken yerlere yeşil alan oluşturulması konusunda çalışmalar yürütüyoruz.

Hepimizin ortak amacı geleceğimiz olan çocuklarımızın en iyi şekilde eğitim almasıdır. Bu konuda velilerimizin de gerekli ilgiyi göstermeleri gerekiyor.

Öğrencilerimizin en iyi eğitimi almaları, ilçemize ve vatanımıza faydalı bireyler yetişmesi için emek veren, gayret gösteren tüm öğretmenlerimize, okul müdürlerimize ve katkı yapan herkese teşekkür ediyorum” dedi.

Eğitim camiasının ve öğrencilerin her zaman yanında olduklarını kaydeden Başkan Solak, yeni eğitim-öğretim yılının hayırlı olmasını dileyerek, öğrencilere başarılarla dolu bir yıl diledi.