Yeşilkaya güven tazeledi

Yeşilkaya güven tazeledi
Cumhuriyet Halk Partisi Sarayönü İlçe Başkanlığı, 36'ncı olağan genel kurulunu gerçekleştirdi. Mevcut İlçe Başkanı Bayram Yeşilkaya, seçimli genel kurulda yeniden seçilerek güven tazeledi. Kongrede seçimlere tek liste ile...

Cumhuriyet Halk Partisi Sarayönü İlçe Başkanlığı, 36'ncı olağan genel kurulunu gerçekleştirdi. Mevcut İlçe Başkanı Bayram Yeşilkaya, seçimli genel kurulda yeniden seçilerek güven tazeledi. Kongrede seçimlere tek liste ile gidildi.

Cumhuriyet Halk Partisi Sarayönü İlçe Teşkilat Binası'nda gerçekleştirilen genel kurulda CHP İlçe Başkanı Bayram Yeşilkaya açılış konuşmasını gerçekleştirdi.

Bu dönem kongrelerinde CHP'yi iktidara taşıyacak kadroların belirleneceğini vurgulayan Bayram Yeşilkaya, "İktidar ana hedefimiz değildir. Hedefimiz orada bitmiyor, esas görev orada başlıyor. Mustafa Kemal Atatürk bizlere görev verdi, bıraktığı emaneti çağdaş uygarlıkların üzerinde bir düzeye taşımak sorumluluğumuz var. Hedefimiz orası. Bunu yapma iradesi olan tek siyasi yapı CHP'dir. Büyüttüğü, kendi evladı olan Türkiye Cumhuriyeti'ne sahip çıkmak CHP'nin en asli görevidir." diye konuştu.

Yeşilkaya, 2019 yılında yapılacak seçimin sıradan bir seçim olmadığına işaret ederek, 16 Nisan referandumuyla Türkiye'de rejimin tek adam rejimine dönüştürüldüğünü savundu. Yeşilkaya, 2019'daki seçimde iki seçenek bulunduğunu, bunların "ya tek adam anlayışıyla yönetilen bir devlet ya da güçlü bir parlamenter demokratik rejim." olduğunu aktardı.

Saygı duruşu ve İstiklal Marşı'nın ardından divan başkanlığına Orhan Kaya, katip üyeliklere Aydın Büyüktuna ve Süreyya Çetinkaya seçildi.

Yönetim kurulu çalışma raporu ve hesap raporu okunarak delegeler tarafından oy birliği ile kabul edildi. Bir sonraki gündem maddesinde CHP İlçe Başkanı Bayram Yeşilkaya, tekrar aday olduğunu belirterek listesini divana sundu.

Tek liste ile gidilen seçimde delegeler oylarını kullandı. CHP İlçe Başkanı Bayram Yeşilkaya'nın yeni yönetiminde şu isimler yer aldı: "Salih Aktaş, Fahri Cevher, Yunus Çakır, Osman Çakırcı, Rahmi Çetinkaya, Hazım Erdem, Ahmet Erdem, Eyüp Nizam, Mustafa Özcal, Aydın Piliç, Hanefi Piliç, Ali Yılmaz.