Yılbaşı biletleri satışta

Yılbaşı biletleri satışta
Milli Piyango Yılbaşı biletleri 29 Kasım itibarı ile tüm Türkiye ile birlikte Sarayönü'nde de satışa çıktı. Sarayönü'nde milli piyango biletleri ilçenin tek sayısal loto bayisi olan Öztürk Markette satışa sunuldu.Yılbaşında...

Milli Piyango Yılbaşı biletleri 29 Kasım itibarı ile tüm Türkiye ile birlikte Sarayönü'nde de satışa çıktı. Sarayönü'nde milli piyango biletleri ilçenin tek sayısal loto bayisi olan Öztürk Markette satışa sunuldu.

Yılbaşında 70 milyon TL büyük ödüllü Milli Piyango Biletleri Sarayönü'nde satılmaya başlandı. Tam bilet 70, yarım bilet 35, çeyrek bilet 17,5 liradan satılıyor. 31 Aralık'ta yapılacak yılbaşı özel çekilişinde 70 milyon liralık büyük ikramiyenin yanı sıra 1 adet 7 milyon lira, 10 adet 1 milyon lira, 30 adet de 100 bin liralık ikramiye verilecek.

Öte yandan Sahte bilet dedikodusunun önüne geçmek ve uzun kuyrukları önlemek için artık Milli Piyango biletleri sabit bayilerdeki makinelerden de verilebilecek. Soğuk damgalı milli piyango biletleri son kez 31 Aralık 2019 çekilişi için basılacak.

Vatandaşlar, seyyar Milli Piyango bileti bayilerinin yanı sıra, Sayısal Loto bayilerinden de sayısal olarak üretilmiş bilet alabiliyor. Buna göre, çekiliş planındaki numaraların bir kısmı basılı, bir kısmı da sayısal olarak satışa sunuluyor. Sayısal olarak satılan biletler, merkezi oyun sisteminden düşülüyor.