Yıldız görevine başladı

Yıldız görevine başladı
Ziraat Bankası Sarayönü Şubesi’nde geçtiğimiz günlerde görev değişikliği yaşandı. Gerçekleştirilen atama ile Abbas Yıldız Ziraat Bankası Sarayönü Şubesi’nin yeni müdürü oldu.Konya'ya atanan Mehmet Sözen'den boşalan...

Ziraat Bankası Sarayönü Şubesi’nde geçtiğimiz günlerde görev değişikliği yaşandı. Gerçekleştirilen atama ile Abbas Yıldız Ziraat Bankası Sarayönü Şubesi’nin yeni müdürü oldu.

Konya'ya atanan Mehmet Sözen'den boşalan koltuğa, Abbas Yıldız oturdu. Sarayönü’ne tayin olan Abbas Yıldız görevi devraldı. Zonguldak'tan, Sarayönü Şube Müdürlüğü’ne atanan Yıldız geçtiğimiz hafta göreve başladı.

Bankacılık sektörüne 20 yılını veren Yıldız, yaptığı açıklamada, “Bize verilen yetki çerçevesinde elimizden gelen yardımı vatandaşlarımıza sağlamak için burada bulunuyorum. Sarayönü, güzel, şirin ve gayet yaşanabilir bir yer. Tarım ve hayvancılığın yoğunlukta olduğu tipik bir orta Anadolu ilçesi. Sarayönü'nün benim için güzel bir çalışma yeri olmasını temenni ediyorum.” dedi.

1969 Sivas doğumlu olan Ziraat Bankası Sarayönü Şubesi Müdürü Abbas Yıldız, ilk, orta ve lise eğitimini Sivas'ta aldı. Daha sonra Trakya Üniversitesi İşletme Bölümünü bitiren Yıldız, bir süre özel sektörde çalıştıktan sonra 1998 yılında Ziraat Bankası’ndaki görevine başladı.

Sarayönü Manşet Gazetesi olarak Ziraat Bankası Sarayönü Şubesi Müdürü Abbas Yıldız'a yeni görevinde başarılar dileriz.