Yine motosiklet kazası! Bir gencin hayatı söndü

Yine motosiklet kazası! Bir gencin hayatı söndü
Sarayönü'nde meydana gelen motosiklet kazasında bir kişi hayatını kaybederken bir kişi ağır yaralandı.Geçtiğimiz Çarşamba günü ilçe çıkışında bulunan dönel kavşakta meydana gelen motosiklet kazası, bir gencin canını...

Sarayönü'nde meydana gelen motosiklet kazasında bir kişi hayatını kaybederken bir kişi ağır yaralandı.

Geçtiğimiz Çarşamba günü ilçe çıkışında bulunan dönel kavşakta meydana gelen motosiklet kazası, bir gencin canını hayatının baharında aldı. İkindi saatlerinde meydana gelen kazada 42 FHA 04 plakalı hız motosikletini kullanan İbrahim Koçak, dönel kavşağa yaklaştığında direksiyon hakimiyetini kaybederek orta refüje çarptı. Çarpmanın etkisiyle yaklaşık 50 metre sürüklenen motosikletin üzerinde bulunan 19 yaşındaki Mehmet Köstekli ve 21 yaşındaki sürücü İbrahim Koçak ağır yaralandı.

Kaskları da bulunmasına rağmen boynu kırılan Mehmet Köstekli, tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı. Sürücü İbrahim Koçak ise ilk müdahalenin ardından ambulans ile Konya Eğitim Araştırma Hastanesi'ne sevk edildi. Hayatını kaybeden Mehmet Köstekli ise Sarayönü Devlet Hastanesi Morguna kaldırıldı. Yapılan otopsinin ardından cenaze ailesine teslim edildi.

Vefat haberinin ardından Sarayönü Devlet Hastanesi'ne koşan Mehmet Köstekli'nin arkadaşları büyük acı yaşarken, ailesine bir süre haber verilemedi. Köstekli'nin nakliyeci olan babası, acı haberi yolda aldı.

Perşembe günü defnedildi

Genç yaşında hayatını kaybeden Mehmet Köstekli'nin cenazesi perşembe günü kaldırıldı. Öğle namazına müteakip olarak evinden kaldırılan Mehmet Köstekli'nin cenazesi Konuklar yolu mezarlığına götürüldü. Cenazeye köstekli ailesinin sevenleri ve yakınları büyük ilgi gösterdi. Kılınan cenaze namazının ardından alınan helallikle Mehmet Köstekli kabrine defnedildi. Kabristan çıkışında güçlükle ayakta durabilen acılı aile taziyeleri kabul etti.

Sarayönü Manşet Gazetesi olarak merhum Mehmet Köstekli'ye Allah'tan rahmet, yakınlarına başsağlığı dileriz.