"Yolun örnek bir tarafı kalmadı"

"Yolun örnek bir tarafı kalmadı"
Sarayönü Saraç mahallesinde Konya Büyükşehir Belediyesi tarafından küçük bir servet harcanarak yapılan örnek yolların bir buçuk yıl içerisinde bozulmasından mahalle halkı şikayetçi.Saraç mahallesi halkı tarafından dile...

Sarayönü Saraç mahallesinde Konya Büyükşehir Belediyesi tarafından küçük bir servet harcanarak yapılan örnek yolların bir buçuk yıl içerisinde bozulmasından mahalle halkı şikayetçi.

Saraç mahallesi halkı tarafından dile getirilen şikayetler ve eleştiriler şu şekilde: "Örnek cadde diye bu yolları yaptılar ama kötü örnek oldu. Zaten yolun örnek bir tarafı kalmadı. Doğalgaz çalışması yapıldı. 3-4 aydır bakan çeken yok. Yaması bile yapılmadı. Daha önce birçok yerde çökmeler olmuştu zaten. Kanalizasyon kapaklarının olduğu yerlerde hep çöküntüler oldu. Şimdi birde doğalgaz için kazılan yerler eklendi. Zaten bir bölümünün kaldırımı bile tamamlanmadı. Yapılan yatırımlara yazık. Bu yollar 5-6 milyon lira harcanarak yapıldı ama bir buçuk yıl gibi kısa bir sürede viran oldu. Bu kadar ucuz olmaması lazım. Konya Büyükşehir Belediyesi, sorumluluğundaki bu yola neden hiç bakmıyor? Bizden alınan vergilerle yapılan bu yolların, yaptım oldu mantığıyla havaya gitmemesi gerekiyor. İlçenin başka yerlerinde de doğalgaz çalışması yapıldı ama yamaları yapıldı. Neden bu yollar böyle kaldı anlayamadık. Bir an önce yollarımızın onarılmasını istiyoruz."