Yusuf ve Dürdane evlendi

Yusuf ve Dürdane evlendi
Sarayönü nde halı yıkama sektöründe faaliyet gösteren Yusuf Kahraman, geçtiğimiz günlerde evlenerek dünya evine girdi.Şerife-Zeynullah Solmaz çiftinin kızı Dürdane ile Aşegül-Yakup Kahraman çiftinin oğlu Yusuf, Pazar günü...

Sarayönü nde halı yıkama sektöründe faaliyet gösteren Yusuf Kahraman, geçtiğimiz günlerde evlenerek dünya evine girdi.

Şerife-Zeynullah Solmaz çiftinin kızı Dürdane ile Aşegül-Yakup Kahraman çiftinin oğlu Yusuf, Pazar günü evlenerek mutlu bir yuvanın temellerini attı. Çiftin düğünü Cumartesi günü başladı. Nişan, nikah ve kına merasimi Sarayönü Komek Salonu nda gerçekleştirildi. Nikah merasiminde Dürdane ve Yusuf, iyi günde kötü günde hastalıkta ve sağlıkta hep bir arada olma sözü vererek evliliklerini taçlandıran imzaları attı. Düğün Pazar günü yemek ikramı ile devam etti. Düğün evinde, gelen davetlilere Sarayönü ne özgü düğün yemekleri ikram edildi. İkramların bitmesinin ardından gelin alma merasimi için konvoy oluşturuldu. Düğün konvoyunun kız evine giderek gelini dualar eşliğinde düğün evine getirmesi ile düğün sona erdi.

Sarayönü Manşet Gazetesi olarak Solmaz ve Kahraman ailelerini tebrik eder, evlenerek dünya evine giren Dürdane ve Yusuf a bir ömür boyu mutluluklar dileriz.