Ziraat Odasında ara seçim yapıldı

Ziraat Odasında ara seçim yapıldı
Sarayönü Ziraat Odasında Ömer Fatih Karça’nın vefatının ardından boşalan başkanlık koltuğuna Pazartesi (dün) yapılan seçimle Ramazan Koçak oturdu.Sarayönü Ziraat odası meclisi Pazartesi günü Mustafa Turan başkanlığında...

Sarayönü Ziraat Odasında Ömer Fatih Karça’nın vefatının ardından boşalan başkanlık koltuğuna Pazartesi (dün) yapılan seçimle Ramazan Koçak oturdu.

Sarayönü Ziraat odası meclisi Pazartesi günü Mustafa Turan başkanlığında toplanarak bazı kararlara imza atıldı.

26 yıllık başkanlık sürecinin ardandan geçtiğimiz günlerde rahatsızlanarak yaşama veda eden Ömer Fatih Karça’dan boşalan başkanlık koltuğu için ara seçim yapıldı.

Şubat ayında yapılması muhtemel olağan seçimlere kadar başkanlık edecek kişi için yapılan seçimlerde mevcut başkan yardımcısı Ramazan Koçak başkanlığa seçildi. Yapılan oylamada Ramazan Özşahin de başkan yardımcılığına oy birliği ile seçildi.

Toplantıda ayrıca Koruma Kurulu ile ilgili de karar alındı.

Ziraat Odası Başkanlığı ve Koruma Kurulu Başkanlığını birlikte yürüten Fatih Karça’nın vefatının ardından yapılan meclis toplantısında çiftçilerin şikâyetlerinin de olduğu belirtilerek oy çokluğu ile başkanlıkların ayrılmasına faaliyetlerinin ayrılmasına ve Koruma Kurulunun kendi yerine taşınmasına karar verildi.

Koruma Kurulu Başkanlığı tarafından yapılan seçimlerde ise görevin Ali Bozburun’a devredildiği belirtildi