20 kursiyerden 16'sı kazandı

20 kursiyerden 16'sı kazandı
Sarayönü Halk Eğitim Merkezi tarafından bekçi alımlarına yönelik olarak açılan spor sınavı kurslarında eğitim gören 20 kursiyerden 16'sı Emniyet Genel Müdürlüğü'nün açtığı spor sınavında başarı sağladı.Sarayönü...

Sarayönü Halk Eğitim Merkezi tarafından bekçi alımlarına yönelik olarak açılan spor sınavı kurslarında eğitim gören 20 kursiyerden 16'sı Emniyet Genel Müdürlüğü'nün açtığı spor sınavında başarı sağladı.

Sarayönü Halk Eğitim Merkezi Müdürü Metin Bestil, yaptığı açıklamada, "Kaymakam beyin talimatıyla, Belediye kapalı spor salonunda Belediyenin katkılarıyla hazırlamış olduğumuz parkurda açmış olduğumuz ve eğitimci olarak Yunus Kısa isimli beden eğitimi öğretmeninin görev aldığı Bekçilik ve Polislik spor sınavlarına hazırlık kursuna katılan kursiyerlerden 20'si Bekçilik Spor sınavına girdi. 16 kursiyerimiz sınavda başarılı oldu." dedi.

Alımlar devam ettikçe bu spor kurslarının da devam edeceğini kaydeden Bestil, "İlçemizin gençlerinin başarılı olabilmesi için elimizden geleni yapıyoruz. Talep olması durumunda bu şekilde her zaman kurs açabiliriz. Sınavı kazanan kursiyerlerimize sözlü sınavda başarılar dileriz." şeklinde konuştu.