2022 yılı hayvancılık desteklemeleri için son başvuru tarihleri

2022 yılı hayvancılık desteklemeleri için son başvuru tarihleri
Sarayönü İlçe Tarım ve Orman Müdürlüğünden yapılan açıklamada, 2022 yılı hayvancılık desteklemeleri tebliğinin yayınlandığı duyuruldu.Anaç koyun keçi, çoban istihdam desteği, buzağı desteği ve arılı kovan desteği...

Sarayönü İlçe Tarım ve Orman Müdürlüğünden yapılan açıklamada, 2022 yılı hayvancılık desteklemeleri tebliğinin yayınlandığı duyuruldu.

Anaç koyun keçi, çoban istihdam desteği, buzağı desteği ve arılı kovan desteği gibi ödemelerin yayınlandığı tebliğ hakkında açıklamalarda bulunan Sarayönü İlçe Tarım ve Orman Müdürü Ferhat Koçak “Arılı Kovan Desteği ödemeleri başvuruları başlamış olup, son başvuru tarihi 12 Aralık.

Anaç koyun keçi desteği için ise son başvuru 2 Aralık olup, çoban istihdam desteği için ise 13 Ocak 2023 tarihine kadar başvurular devam edecektir.

Buzağı desteklemeleri 1.dönem ödemelerinde ise son başvuru tarihi 2 Ocak 2023. Üreticilerimizin desteklerden yararlanmak için yaklaşan son başvuru tarihlerini dikkate alarak, İlçe Tarım ve Orman Müdürlüğümüze başvurularını yapmaları gerekmektedir.” şeklinde konuştu