21 saniyede iki resim arasındaki 7 farkı bulanlar süper zeka sayılıyor

21 saniyede iki resim arasındaki 7 farkı bulanlar süper zeka sayılıyor
Benzer görünen iki resim arasında 7 tane fark var. Siz de resimleri iyi inceleyin ve bu farkları bulmaya çalışın. Bakalım 21 saniyede bütün farkları bulabilecek misiniz? Hayri başlıyoruz…

Hafta sonlarında hem çocukların hem de yetişkinlerin keyifle vakit geçirebileceği bir ‘farkı bul’ oyunu ile daha geldik karşınıza.
Bu görsel beceri testinde yan yana yerleştirilmiş birbirinin benzeri iki resim yer alıyor. Zeka seviyesini ve gözlem becerisini test eden bu testte sizden istenilen iki görüntü arasındaki tüm farklılıkları bulmanız.

Bunun için görüntüye odaklanmalı ve iki görsel arasındaki farkları bulmanız gerekiyor.

Bu görsel zeka testi, katılımcılara eğlence sağlamanın yanı sıra, mantıksal ve analitik becerilerinizin de gelişmesine yardımcı oluyor.
Gözlem becerilerinizi test etmek için bu resmi tek başınıza inceleyebileceğiniz gibi, arkadaş ve ailenizle de inceleyebilirsiniz. Gruplar halinde denemek, grupta kimin en hızlı olduğunu bulmanızı da sağlar. Hazırsanız başlayalım…

21-saniyede-iki-resim-arasindaki-7-farki-bulanlar-super-zeka-sayiliyor1.jpg

Yukarıda paylaşılan görsel, kullanıcıları birbirine benzeyen iki resim arasındaki 7 farkı 21 saniyede bulmaya zorluyor. Bu, gözlem becerilerinizi geliştirmek için kaliteli zaman geçirmenin harika bir yolu olabilir.

Yukarıda gösterilen görüntü, içinde bir kız bir telefon kulübesini, evcil hayvanlarını yürüyüşe çıkaran insanları, gazete okumakla meşgul birini, bisiklete binen bir çocuğu, kuryeyi teslim eden bir kuryeyi barındırıyor. Birkaç kişi ise iş yerine gidiyor.

İki resim arasındaki farkları bulmanın anahtarı, resimleri dikkatlice izlemek ve dikkatinizi çeken farklılıkları not etmek.
Farklılıklardan bazılarını fark etmek kolay olsa da, diğerleri biraz zorlayıcı olabilir.

Şimdiye kadar kaç fark gördünüz?
Acele et; zaman geçiyor.
Zaman yakında sona erecek.
21 saniye içinde tüm farklılıkları belirleyemezseniz cesaretiniz kırılmasın.
Sonunda çözümü göstereceğiz.

İyi gözlem becerisine sahip kişiler, ayrılan süredeki farklılıkların tamamını değilse de büyük bir kısmını belirleyebiliyor.
Kaçınız tüm farklılıkları fark edebildi?
Resimdeki farklılıkları görmek ister misiniz?
Bunun için aşağıdaki cevaba göz atın.

21-saniyede-iki-resim-arasindaki-7-farki-bulanlar-super-zeka-sayiliyor2.jpg

21-saniyede-iki-resim-arasindaki-7-farki-bulanlar-super-zeka-sayiliyor3-001.jpg

Kaynak:HABER MERKEZİ