24 kilo atık pil toplandı

24 kilo atık pil toplandı
Türkiye Atık Pil Derneğinin “En az 50 kilo atık pil toplayan her okula teşvik amaçlı futbol, voleybol, basketbol topu hediye edilmesi” kampanyası kapsamında Sarayönü’nün Ladik mahallesinde 24 kilo atık pil toplandı.Türkiye...

Türkiye Atık Pil Derneğinin “En az 50 kilo atık pil toplayan her okula teşvik amaçlı futbol, voleybol, basketbol topu hediye edilmesi” kampanyası kapsamında Sarayönü’nün Ladik mahallesinde 24 kilo atık pil toplandı.

Türkiye Atık Pil Derneği ve Sarayönü Belediyesinin ortak çalışmaları doğrultusunda ilçe genelinde kaynağında toplayarak çevreye zarar vermeyecek şekilde bertaraf etmek, okullarda öğrencilere çevre bilinci kazandırmak ve böylelikle ilerleyen yıllarda daha temiz ve yaşanabilir çevreye kavuşmak amacıyla, geçtiğimiz hafta Ladik İmam Hatip Ortaokulu sorumlu öğretmen Deniz Örün organizatörlüğünde 24 kilo atık pil toplanarak Sarayönü Belediyesine teslim edildi.

İlçede okul mevcut sayısının azlığı ve pandemi gibi etkenlerden ötürü 50 kilo hedefi yakalanamamasına karşın, Öğretmen Deniz Örün öğrencilerine kendisi sponsor olarak toplamda 40 adet futbol, voleybol, basketbol topu hediye etti.

Sarayönü Manşet Gazetesi olarak Deniz öğretmene ve öğrencilerine çevre duyarlılığı için teşekkür ederiz.