3 bin 600 hijyen paketi dağıtıldı

3 bin 600 hijyen paketi dağıtıldı
Sarayönü’nde, yeni tip koronavirüse (Kovid-19) karşı alınan önlemler kapsamında sokağa çıkmasına kısıtlama getirilen 65 yaş ve üstü vatandaşlar için Cumhurbaşkanlığı tarafından gönderilen kolonya ve koruyucu maskele...

Sarayönü’nde, yeni tip koronavirüse (Kovid-19) karşı alınan önlemler kapsamında sokağa çıkmasına kısıtlama getirilen 65 yaş ve üstü vatandaşlar için Cumhurbaşkanlığı tarafından gönderilen kolonya ve koruyucu maskele dağıtıldı.

Sarayönü Kaymakamlığına bağlı Vefa Sosyal Destek Grubunun, Cumhurbaşkanlığı tarafından ilçedeki 65 yaş ve üstü vatandaşlar için gönderilen kolonyaların ve koruyucu maskelerin dağıtımını kısa sürede tamamlandı. İlçe merkezi ve diğer tüm mahallelerde, 78 kişiden oluşan 28 ekip tarafından, 3 bin 660 kişiye, hijyen paketleri teslim edildi.

Sarayönü Kaymakamı Abdulkadir Okay, "Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan'ın göndermiş olduğu emanetleri, mahallemizde bulunan 65 yaş üstü kişileri evlerinde bahçesinde ziyaret ederek, hızlı şekilde ulaştırdık. Cumhurbaşkanımıza şükranlarımızı sunuyoruz." dedi.