3593 ÇKS kaydı yapıldı

3593 ÇKS kaydı yapıldı
Sarayönü İlçe Tarım ve Orman Müdürlüğünden yapılan açıklamada, 2022 yılı boyunca 3593 ÇKS başvurusunun alınarak çiftçilerin kayıtlarının gerçekleştirildiği bilgisi verildi. (adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});]]>Konu...

Sarayönü İlçe Tarım ve Orman Müdürlüğünden yapılan açıklamada, 2022 yılı boyunca 3593 ÇKS başvurusunun alınarak çiftçilerin kayıtlarının gerçekleştirildiği bilgisi verildi.

Konu ile ilgili açıklamalarda bulunan Sarayönü İlçe Tarım ve Orman Müdürü Ferhat Koçak; “ÇKS kayıtlarında son başvuru tarihi olan 31 Aralık 2022 tarihi itibari ile ilçemizde 3593 ÇKS başvurusu yapılmış olup çiftçilerimizin kayıtları başarı ile tamamlanmıştır. Özellikle son 2-3 haftada oluşan yoğunlukla birlikte artan ÇKS başvurularının 394 adeti e-devlet üzerinden yapılırken, bu başvuruların 92 tanesine red cevabı verildi.

E-devlet üzerinden red cevabı verilen bu 92 başvuru ise İlçe Tarım Müdürlüğümüzde elden alınarak, çiftçilerimizin mağduriyetinin önüne geçilmiştir. ÇKS başvurularının büyük bir kısmı İlçe Tarım ve Orman Müdürlüğümüzce elden alınarak tamamlanmıştır.

Çiftçilerimizi için 2023 üretim sezonunun bereketli olmasını temenni ediyoruz.” şeklinde konuştu