45 Kişilik Kafile, Kutsal Topraklara uğurlandı

45 Kişilik Kafile, Kutsal Topraklara uğurlandı
Sarayönü'nden 24 kişinin de aralarında bulunduğu 45 kişilik umre kafilesi, Çarşamba gecesi Güvenç Turizm'in organizasyonu ve rehberliğinde kutsal topraklara yolculuk için hareket etti. Erol Kozan'ın rehberliğinde gerçekleşen bu özel yolculuk, 24 gün boyunca umrecilere kutsal toprakların atmosferini yaşama fırsatı sunacak.

Çarşamba günü öğle saatlerinde Anadolu Meydanında düzenlenen duygusal uğurlama töreninde, kafileye dualarla veda edildi.

Güvenç Turizm Sarayönü temsilcisi Veli Kozan, ”Bu kutsal yolculuk, 20 gün boyunca Mekke'de gerçekleşecek. Umrecilerimiz, Kabe'nin huzurunda ibadetlerini yerine getirme fırsatı bulacaklar. Mekke'nin manevi atmosferinde geçecek bu günler, umrecilerimize unutulmaz anılar kazandıracak.

45-kisilik-kafile-kutsal-topraklara-ugurlandi-2.jpg

Son 4 günü ise Medine'de geçirecek olan kafile üyeleri, peygamberimizin şehrinde tarihi ve manevi mekanları ziyaret etme imkanı bulacaklar. Kozan, bu özel dönemi şu sözlerle ifade etti: "Medine, umrecilerimizin yolculuklarının son dönemini oluşturacak. Peygamberimizin izlerini takip edecekleri bu kutsal şehir, umrecilerimize manevi bir hediye sunacak." Dedi.

45-kisilik-kafile-kutsal-topraklara-ugurlandi-3.jpg

Yakınları ve dostları, umre yolcusu olan sevdiklerine dualar ederek vedalaştı. Törene katılanlar, umrecilere sağlıklı ve huzurlu bir yolculuk temennisinde bulundu.

Umre kafilesi, kutsal topraklarda 24 gün boyunca ibadetlerini yerine getirip, dualarını eda edecekleri mübarek bir sürecin içine adım attı. Bu özel yolculuk, umrecilere manevi anlamda derin bir deneyim yaşatmayı hedefliyor.