85 çocuk sünnet edildi

85 çocuk sünnet edildi
Sarayönü Devlet Hastanesi bünyesinde geçtiğimiz hafta içerisinde 35, bu yaz toplam 85 çocuk cerrahi usulle sünnet edildi.Sarayönü Devlet Hastanesi, hizmet etkinliklerini arttırarak bu yıl 85 çocuğa sünnet hizmeti verdi. Geçmiş...

Sarayönü Devlet Hastanesi bünyesinde geçtiğimiz hafta içerisinde 35, bu yaz toplam 85 çocuk cerrahi usulle sünnet edildi.

Sarayönü Devlet Hastanesi, hizmet etkinliklerini arttırarak bu yıl 85 çocuğa sünnet hizmeti verdi. Geçmiş yıllarda sünnet operasyonlarının yapılabildiği hastanede sünnet işlemleri bu yıl yeniden başlatıldı. Özel hastanelerde bin lirayı bulan sünnetler Sarayönü Devlet Hastanesi ameliyathanesinde ücretsiz olarak gerçekleştirildi.

Sarayönü Devlet Hastanesi Başhekimi Dr. Ahmet Uzunay, yaptığı açıklamada, “Bu organizasyonun gerçekleşmesinde emeği geçen, Üroloji Uzmanı Kadir Karabacak'a, İl Sağlık Müdürümüz Mehmet Koç beye çok teşekkür ederiz. Tüm sünnetlerimizi hijyenik ortamda sorunsuz olarak gerçekleştirdik. Önceki yaptığımız sünnetler olsun, bunlar olsun bugüne kadar olumsuz bir geri dönüş olmadı. Çocuklarımız sünnet olurken aynı zamanda ciddi bir de üroloji muayenesinden geçtiler. Cerrahımız sünnet işleminin yanı sıra bozuklukları olan çocuklarımıza düzeltici işlemler de gerçekleştirildi.” dedi.

Sarayönü Devlet Hastanesi Başhekimi Dr. Ahmet Uzunay, bu yıl başka sünnet organizasyonu olmayacağını ancak sünnetlerin gelecek yaz devam edeceğini söyledi.