Nursaç ve Burak evlendi

Nursaç ve Burak evlendi
Sarayönü’nün zahire esnaflarından Karataş Tarım’ın sahibi Mehmet Karataş, oğlu Burak Karataş’ı hafta sonu gerçekleştirilen düğün ile evlendirildi.Nuran-İsmail Güney ailesinin kızı Nursaç ile Nalan-Mehmet Karataş ailesinin...

Sarayönü’nün zahire esnaflarından Karataş Tarım’ın sahibi Mehmet Karataş, oğlu Burak Karataş’ı hafta sonu gerçekleştirilen düğün ile evlendirildi.

Nuran-İsmail Güney ailesinin kızı Nursaç ile Nalan-Mehmet Karataş ailesinin oğlu Burak, Pazar günü yapılan düğün ile evlenerek dünya evine girdi. Çiftin nikah merasimi 8 Kasım 2019 Cuma günü gerçekleştirildi. Yeni düğün salonunda gerçekleştirilen nikah merasimine çiftin aileleri ve yakınları katıldı. Nursaç ve Burak, nikah memuru huzurunda iyi günde kötü günde hastalıkta ve sağlıkta hep bir arada olma sözü vererek nikah defterine imzalarını attı.

Cumartesi günü ise çiftin kına merasimi akşam saatlerinde yine yeni düğün salonunda gerçekleştirildi. Pazar günü ise erkek evinde davetlilere düğün yemekleri ikram edildi. Düğün büyük ilgi görürken aynı gün öğleden sonra gelin alma merasimi gerçekleştirildi. Erkek evinde oluşturulan düğün konvoyu dualarla kız evinden gelini aldıktan sonra ilçeyi turlayarak düğün evine döndü. Mutlu çiftin düğünü bu şekilde sona erdi.

Sarayönü Manşet Gazetesi olarak Güney ve Karataş ailelerini tebrik eder, evlenerek dünya evine giren Nursaç ve Burak çiftine bir ömür boyu mutluluklar dileriz.