Açık lise sınavları yapıldı

Açık lise sınavları yapıldı
Sarayönü’nde geride bıraktığımız hafta sonu açık öğretim lisesi sınavları gerçekleştirildi. Açık öğretim sınavları Sarayönü Mehmet Emeni Akdoğan Anadolu Lisesi ve Sarayönü Çok Programlı Anadolu Lisesi'nde düzenlendi.Sarayönü...

Sarayönü’nde geride bıraktığımız hafta sonu açık öğretim lisesi sınavları gerçekleştirildi. Açık öğretim sınavları Sarayönü Mehmet Emeni Akdoğan Anadolu Lisesi ve Sarayönü Çok Programlı Anadolu Lisesi'nde düzenlendi.

Sarayönü İlçe Milli Eğitim Müdürü İbrahim Şişman, hafta sonu açık lise sınavlarının Sarayönü’nde yapıldığını bildirdi. Cumartesi ve Pazar günü yapılan sınava 441 öğrencinin girdiğini belirten Şişman, “Sınav, Sarayönü Mehmet Emeni Akdoğan Anadolu Lisesi ve Sarayönü Çok Programlı Anadolu Lisesi'nde oturumlar halinde yapıldı. 102 personelin görev aldığı sınavda öğrenciler yanlarında getirdiği, nüfus cüzdanı veya kimliklerini ifade eden belge ve sınav giriş belgeleri ile sınava alındılar. Yanlarında bu belgeleri getirmeyen, üzerinde cep telefonu, çok fonksiyonlu hesap makinesi, çağrı cihazları gibi aletleri getirenlere kesinlikle müsamaha gösterilmedi. Öğrenciler, sınav saatinden yarım saat önce okula gelerek salonlardaki yerlerini aldı.” dedi.

Sınavın huzur ortamında geçmesi için gerekli tedbirlerin alındığını ve herhangi bir aksilik yaşanmadığını da anlatan Şişman, “Sınavın huzurlu bir şekilde geçmesi için güvenlik güçleri tarafından gerekli tedbirler alındı. Sınava giren tüm öğrencilere başarılar diler iyi notlar almalarını temenni ederim.” diye konuştu.