Ağaçlıklar uygunsuz kullanılıyor!

Ağaçlıklar uygunsuz kullanılıyor!
Sarayönü’nde Doğu İstasyon Mahallesinde okullarla Karacayer deresi arasında kalan ağaçlık alan uygunsuz olarak kullanılıyor.Geniş ve sık ağaçlık alan, öğrencilerin ve gençlerin bu alanı uygunsuz şekilde kullanmasına imkan...

Sarayönü’nde Doğu İstasyon Mahallesinde okullarla Karacayer deresi arasında kalan ağaçlık alan uygunsuz olarak kullanılıyor.

Geniş ve sık ağaçlık alan, öğrencilerin ve gençlerin bu alanı uygunsuz şekilde kullanmasına imkan sağlarken, vatandaşlar Sarayönü İlçe Emniyet Amirliği’nin daha çok denetim ve kontrol yapmasını istiyor.

Öğrenciler ve gençler, ağaçlık alanı sigara, alkol hatta uyuşturucu madde kullanımı için tercih ediyor. Bunların yanında şahit olanlar ahlak dışı olayların yaşandığını da dile getiriyor.

Bu durumdan şikayetçi olan vatandaşlar, yaptıkları açıklamada, “bu ağaçlık alana öğrencilerin ve gençlerin girmesini engellemek gerekiyor. Ya bu ağaçlar kesilip kaldırılacak ya da çevresine bir tel çekilecek. Bu ağaçların arasına giriyorlar sigara, alkol ve hatta uyuşturucu kullanıyorlar. Kızlı erkekli münasebetler bile oluyor. Emniyet burada yapılan işlere engel olmalı. Ağaçların çok sık olması bu uygunsuz kullanımlara zemin hazırlıyor. Emniyetin buraları daha sıkı kontrol etmesini istiyoruz” dedi.