AGD'den uçurtma şenliği

AGD'den uçurtma şenliği
Anadolu Gençlik Derneği (AGD) Ladik Mahallesi Temsilciliği tarafından, çocuklara yönelik olarak  uçurtma şenliği gerçekleştirildi.Yoğun bir katılım ile gerçekleştirilen "Uçurtma Şenliği" etkinliğine özellikle ilkokul...

Anadolu Gençlik Derneği (AGD) Ladik Mahallesi Temsilciliği tarafından, çocuklara yönelik olarak  uçurtma şenliği gerçekleştirildi.

Yoğun bir katılım ile gerçekleştirilen "Uçurtma Şenliği" etkinliğine özellikle ilkokul ve ortaokul öğrencileri büyük ilgi gösterdi. “Uçurtma Şenliği” programları hakkında açıklamalarda bulunan AGD Ladik Mahallesi Temsilcisi Hasan Hüseyin Çalı, etkinliğin çocuklar arasında sevgi ve kardeşlik bağlarını güçlendirmek adına önemli bir çalışma olduğunu söyledi.

Ladik mahallesi seyir tepesinde gerçekleştirilen programda uçurtma şenliği kapsamında en iyi uçan uçurtma yarışması, halat çekme yarışması ve çuval yarışması yapılarak birinciler madalya ile ödüllendirildi. Öğle namazının ardından Futbol maçı tertiplendi. Maçın bitmesi ile birlikte program son buldu.