Ahmet Sabırlı göreve başladı

Ahmet Sabırlı göreve başladı
Sarayönü İlçe Jandarma Komutanlığı'na atanan Teğmen Ahmet Sabırlı, geçtiğimiz günlerde görevine başladı.Sarayönü İlçe Jandarma Komutanlığı görevinin 1 yıl vekaleten yürütülmesinin ardından Teğmen Ahmet Sabırlı...

Sarayönü İlçe Jandarma Komutanlığı'na atanan Teğmen Ahmet Sabırlı, geçtiğimiz günlerde görevine başladı.

Sarayönü İlçe Jandarma Komutanlığı görevinin 1 yıl vekaleten yürütülmesinin ardından Teğmen Ahmet Sabırlı Sarayönü'ne İlçe Jandarma Komutanı olarak atandı. Son görev yeri olan Tunceli'den, Sarayönü İlçe Jandarma Komutanlığı'na atanan Teğmen Ahmet Sabırlı, ilk günlerini Sarayönü'nü ve mesai arkadaşlarını tanıyarak geçirdi.

Konyalı olmasından dolayı Sarayönü'nü daha önceden de bildiğini belirten Teğmen Sabırlı, "Sarayönü, birçok anlamda rahat görev yapılabilecek merkezi bir yer. Ayrıca Sarayönü, sessiz, sakin, kendi halinde huzurlu bir ilçe. Suç oranı bakımından ve işlenen şunların niteliklerinden de Sarayönü'nün sakin ve kendi halinde bir ilçe olduğu anlaşılıyor. Biz de, insan merkezli çağdaş yönetim ve görev anlayışı ile sorumluluk bölgemizde en saygın, en güvenilir, en mükemmel hizmet üreten örnek kolluk kuvveti olarak vatandaşlarımıza hizmet etme arzusundayız" dedi.

Öncelikli görevlerinin huzur ve güvenliği tahsis etmek olduğunu kaydeden Teğmen Sabırlı, her türlü suç unsura ve örgütlerine karşı yasalar çerçevesinde gereken önlemleri alma, mülki adli ve diğer görevleri icra etme ve halkla bütünleşme faaliyetlerini uygulama bilinci ile hareket ettiklerini söyledi.

Ahmet Sabırlı kimdir?

1986 Beyşehir doğumlu olan Ahmet Sabırlı, ilkokul, ortaokul ve lise eğitimini Beyşehir'de aldı. İşletme Fakültesi ve Adalet Meslek Yüksek Okulu'nda öğrenim gören Sabırlı, Selçuk Üniversitesi Halkla İlişkiler ve Tanıtım bölümünde yüksek lisans yaptı. 2005-2007 yılları arasında jandarma okullarında eğitim gören Sabırlı, 2007 yılında göreve başladı. Isparta, Bitlis, Bursa ve Tunceli'de görev yapan Sabırlı, son olarak Sarayönü'ne atandı. Evli ve 1 çocuk babası olan Sabırlı, orta derecede İngilizce biliyor.