Ahmet Sabırlı tayin oldu

Ahmet Sabırlı tayin oldu
Sarayönü İlçe Jandarma Komutanı Ahmet Sabırlı, 4 yıllık görev süresinin ardından Ilgın Jandarma Komutanlığına tayin oldu.Sarayönü’nde görev yaptığı süre boyunca çok memnun kaldığını ifade eden Sabırlı, “4 yıl...

Sarayönü İlçe Jandarma Komutanı Ahmet Sabırlı, 4 yıllık görev süresinin ardından Ilgın Jandarma Komutanlığına tayin oldu.

Sarayönü’nde görev yaptığı süre boyunca çok memnun kaldığını ifade eden Sabırlı, “4 yıl boyunca amacımız vatandaşın huzurunu sağlamaktı. 4 yıl çok çabuk geçti. İçimiz biraz buruk. Sarayönü bizim için kolluk kuvvetlerine her zaman yardımcı olması açısından örnek bir ilçemizdir.” diye konuştu.

Sarayönü halkına teşekkür eden Sabırlı, şöyle sürdürdü:

“Vatandaşlarımıza teşekkür ediyorum. Benim 7.görev yerim burası. İnanın en rahat görev yaptığım yer şu ana kadar. Her konuda bize yardımcı oldu vatandaşlarımız sağ olsunlar. Bizde onların huzuru, refahı için elimizden gelenin en iyisini yapmaya çalıştık. Özellikle covid-19 sürecinde, mülki amirlerimiz, kurumlarımız ve vatandaşlarımızla birlikte omuz omuzaydık. Sarayönülü vatandaşlarımız kurallara riayet ederek, salgının ilçemizde yayılmasının engellenmesine büyük katkı sağlamıştır.”

Sabırlı, konuşmasında şunları kaydetti:

“İçimi gerçekten hüzün kapladı. Ama çok uzağa gitmiyoruz, Ilgın da Konya’mızın önemli ilçelerinden bir tanesi. İnşallah gerek Ilgın’da, gerek diğer görev yerlerimizde kapımız vatandaşlarımıza her zaman açık olacak. Sarayönü benim ikinci memleketim oldu. Görevimi hakkıyla yerine getirmeye çalıştım. Benden yana hakkım helal olsun. Vatandaşlarımıza hakkımız geçtiyse onlar da bize haklarını helal etsinler.”

Sarayönü Manşet Gazetesi olarak Sabırlı’ya yeni görevinde başarılar diliyoruz.