Ahmet Sorgun ilçede ziyaretlerde bulundu

Ahmet Sorgun ilçede ziyaretlerde bulundu
Ak Parti Konya Milletvekili Ahmet Sorgun, Cuma günü geldiği Sarayönü’nde çeşitli ziyaretlerde bulundu.Öncelikle Sarayönü Belediyesi’ne gelen Sorgun, Sarayönü Belediye Başkanı Nafiz Solak ve Ak Parti İlçe Başkanı Adnan Tayyiboğlu...

Ak Parti Konya Milletvekili Ahmet Sorgun, Cuma günü geldiği Sarayönü’nde çeşitli ziyaretlerde bulundu.

Öncelikle Sarayönü Belediyesi’ne gelen Sorgun, Sarayönü Belediye Başkanı Nafiz Solak ve Ak Parti İlçe Başkanı Adnan Tayyiboğlu ile istişarelerde bulundu. Belediye faaliyetleri hakkında bilgi alan Ahmet Sorgun, daha sonra yapımı devam eden millet bahçesini görmek için Beşgöz’e gitti. Beşgöz’den övgüyle bahseden Sorgun, projenin tamamlanmasının ardından Beşgöz Millet Bahçesi’nin eşsiz bir güzellikte olacağını ve Konya için çok değerli olacağını söyledi.

Sarayönü Kaymakamı Abdulkadir Okay ile Sarayönü Adliyesi savcılarını da ziyaret eden Ahmet Sorgun, daha sonra esnaf ziyaretleri gerçekleştirdi. Esnaflarla sohbet eden Sorgun, sık sık maske, mesafe ve hijyen uyarısında bulunarak vatandaşların uygulayacağı tedbirlerle Koronavirüsün yenilebileceğini söyledi.

Ziyaretlerinin ardından Ak Parti Milletvekili Ahmet Sorgun, ilçeden ayrıldı. Ziyarete eşlik edenler arasında İlçe Koordinatörü Zehra Ceylan ve Ak Parti Genel Merkezi tarafından yeni ilçe başkanı olmasına karar verilen Av. Gamze Karacan da yer aldı.

erdemli escort