Ak Parti bayramlaştı

Ak Parti bayramlaştı
Kurban Bayramı nedeniyle AK Parti Sarayönü İlçe Başkanlığı bayramlaşma programı düzenledi.Sarayönü Belediye Düğün Salonu’nda gerçekleştirilen bayramlaşma törenine Ak Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Konya Milletvekili...

Kurban Bayramı nedeniyle AK Parti Sarayönü İlçe Başkanlığı bayramlaşma programı düzenledi.

Sarayönü Belediye Düğün Salonu’nda gerçekleştirilen bayramlaşma törenine Ak Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Konya Milletvekili Ahmet Sorgun, Ak Parti İl Başkan Yardımcısı Hasan Çiftçi, Sarayönü Belediye Başkanı Nafiz Solak, Ak Parti İlçe Başkanı Adnan Tayyiboğlu, Sarayönü Belediye Meclis Üyeleri, yönetim kurulu üyeleri, Gençlik Kolları, Kadın Kolları ve partililer katıldı.

Ak Parti Konya Milletvekili Ahmet Sorgun, yaptığı değerlendirmede, “Kurban sevgiyi, hoşgörüyü, muhabbeti paylaşmak demek. Verdiğimiz sadece kestiğimiz kurbanlardan birer hisse değil, aslında gönlümüzden birer parçadır. Sevgimizin muhabbetimizin bir parçasıdır. Türkiye’den ve Konya’dan pek çok organizasyon, yurt dışındaki mazlum coğrafyalara gidip kurban keserek ihtiyaç sahiplerine dağıtıyor. Bu aslında Türkiye’nin ne kadar güçlü olduğunu gösteriyor. Bir zamanlar kendine yetemeyen bir ülkeyken şimdi kendi sınırlarını aşmış, bütün mazlum coğrafyalara elini uzatmış ve ‘Türkiye geldi’ diye sevinen dünya mazlum coğrafyasında kendini ispatlamış bir ülkenin temsilcileriyiz.” dedi.