Ak Parti heyeti TBMM'ye gitti

Ak Parti heyeti TBMM'ye gitti
Sarayönü Belediye Başkanı Nafiz Solak ve Ak Parti İlçe Başkanı Adnan Tayyiboğlu, ilçe parti yönetimini Türkiye Büyük Millet Meclisine götürdü. Partililer, Ak Parti Grup Toplantısına katılarak Genel Başkan ve Cumhurbaşkanı...

Sarayönü Belediye Başkanı Nafiz Solak ve Ak Parti İlçe Başkanı Adnan Tayyiboğlu, ilçe parti yönetimini Türkiye Büyük Millet Meclisine götürdü. Partililer, Ak Parti Grup Toplantısına katılarak Genel Başkan ve Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ı dinledi. Partililer, grup toplantısının ardından mecliste milletvekilleri ve bakanlarla görüştü.

Ak Parti İlçe Başkanı Adnan Tayyiboğlu, Ankara izlenimleri ile ilgili olarak bilgi verdi. Siyasetin havasını yerinde teneffüs ettiklerini anlatan Tayyiboğlu, "Belediye Başkanımız Nafiz Solak ve partililerimizle Türkiye Büyük Millet Meclisi'ne gittik. Mecliste Ak Parti Grup Toplantısı'na katılarak Parti Genel Başkanı ve Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan'ın grup konuşmasını izledik. Parti Genel Başkanı ve Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan, dünyanın beşten büyük olduğunu ve Türkiye'nin yeni dünya düzeninde en önemli aktörlerden biri haline geldiğini anlatmakla kalmadı aynı zamanda yaşattı. Suriye'deki faaliyetlerimizin Kardak kayalıklarını ve Ak Denizdeki doğalgaz arama faaliyetlerini takip etmemize engel olmadığını söyledi. Salonun en yüksek seviyesi, Cumhurbaşkanımızın Amerika'ya yönelik Osmanlı Tokadı sözü oldu. Herkesin çok büyük bir tezahüratı vardı. Kalabalıktan adım atmak mümkün edildi. Ciddi anlamda bize büyük bir motivasyon oldu." dedi.

Gazi meclisin havasını almanın kendilerine çok iyi geldiğini aktaran Tayyiboğlu, şöyle konuştu: "Grup toplantısının ardından bölge milletvekilimiz Hüsnüye Erdoğan ile bir araya gelerek istişarelerde bulunduk. Gençlik ve Spor Bakanımızla görüştük. Konya milletvekillerimizle görüştük. Sarayönü'nün sorunlarını, çözüm önerilerini sunduk ve onların çözümlerini dinledik. İlçemiz için önemli atılımlarla ilgili ciddi görüşmelerimiz oldu. Birçok konuda önemli temeller attık. Ladik mahallemizin doğalgaza kavuşması içim görüşmelerde bulunduk. Önümüzdeki günler bunlar olgunluk kazandıkça kamuoyu ile paylaşacağız. Ziyaretlerimiz çok verimli geçti. Güzel sonuçlar elde edeceğimize eminiz. Sarayönü Belediye Başkanımız Nafiz Solak ile ilçemize önemli kazanımlar sağlamak için elimizden gelenin en iyisini yapmaya çalışıyoruz."