AK Parti Sarayönü ilçe danışma meclisi toplandı

AK Parti Sarayönü ilçe danışma meclisi toplandı
Sarayönü’nde AK Parti’nin 78’nci ilçe danışma meclisi toplantısı, Ak Parti Konya Milletvekili Tahir Akyürek’in katılımıyla gerçekleştirildi.

KOMEK hizmet binasında yapılan toplantıya Vekil Akyürek’in yanı sıra Ak Parti Konya İl Teşkilat Başkan Yardımcısı Kazım Keçeci, Ak Parti Sarayönü İlçe Başkanı Av.Gamze Karacan, belediye meclis üyeleri, kadın kolları, gençlik kolları, muhtarlar ve partililer katıldı.

Toplantı, Saygı duruşu ve İstiklal Marşının okunmasıyla başladı.

ak-parti-toplanti-952-5.jpg

Açılış konuşmasını gerçekleştiren AK Parti Sarayönü İlçe Başkanı Av. Gamze Karacan, danışma meclisinin hayırlara vesile olması temennisinde bulunarak, konuşmasında şu ifadelere yer verdi:

Hepimizin bildiği üzere AK Parti sıradan bir siyasi parti değildir. Bizler bir büyük davanın sevdalısı olarak burada bir aradayız. Partimiz binlerce yıllık devlet tarihimizin en sonuncusu, altın halkalarından biridir. Tabi ki bu kadar önemli bir davanın ve partinin bir neferi olabilmekte büyük bir sorumluluk gerektirmektedir. Bizler bugünlere, günün 24 saatini çalışarak geçiren büyüklerimiz ve kardeşlerimiz sayesinde geldik. Gelecek nesillere de aynı şekilde büyük ve güçlü bir Türkiye bırakmak istiyorsak bizlerinde aynı sorumluluk ve anlayışla çalışmalarımızı sürdürmemiz elzemdir. Unutmayalım bugün partimizin geldiği durumu ve getirdiği modeli bundan sonra da aynı kararlılıkla ve istekle götürmek istiyorsak bu sorumluluğun bilincinde olmalıyız.

ak-parti-toplanti-952-4.jpg

Sadece kendi kariyerini ve hesaplarını düşünen insanlardan AK Parti ve dava adamı olmaz. Bize Yunus Emre’nin dediği gibi “Ete kemiğe büründüm, Yunus diye göründüm” zihniyetindeki insanlardan dava adamı olur. Zaten başarımızı da bunlara borçluyuz. Kibir gösteren, tepeden bakan, rencide eden insanların bu davada, AK Parti camiasında asla işi olamaz.

Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın belirlediği hedefler doğrultusunda çalışmalarımıza aralıksız devam etmek bizlerin en önemli vazifesidir. Büyük ve güçlü Türkiye için hep birlikte el ele vererek gençlerimize güçlü yarınlar bırakmak için gece gündüz demeden çalışmalarımıza devam edeceğiz. Toplantımıza katılım sağlayan kıymetli milletvekilimiz Tahir Akyürek beyefendiye ve teşkilatımıza teşekkür ediyor, toplantımızın ilçemize ve vatanımıza hayırlara vesile olmasını temenni ediyorum” şeklinde konuştu.

Karacan’ın konuşmasının ardından Konya Büyükşehir Belediye Başkanı Uğur İbrahim Altay’ın mesajı konuklara okutuldu.

ak-parti-toplanti-952-9.jpg

Programın devamında AK Parti Konya Milletvekili Tahir Akyürek partililere seslendi.

Akyürek, “Öncelikle Sarayönü’nde seçimi kaybetmiş gibi gözüksek de, meclis üyeleri ve partimize verilen destek AK Partiye olan teveccühün bir göstergesi. Yerel seçimlerden bir yıl kadar önce tarihin en kritik Cumhurbaşkanlığı seçimlerinden alnımızın akıyla ayrılmayı başardık. Bu süreçte üzerimize oynanan oyunlar, ülkemizin yaşadığı asrın felaketi ile birlikte yatırım ve kalkınma planları sekteye uğradı. Sevgili dostlar inanın kolay değil, afet bölgesinde şu an 580 bin yeni konut ve 170 bin yeni iş yeri yapım çalışmaları aralıksız devam ediyor. Afet bölgesine yapılan yardımlarda Konya Büyükşehir Belediyemiz, ilçe belediyeleri ile birlikte yaptığı çalışmalarla bizleri gururlandırmış, göğsümüzü kabartmıştır.

Özellikle son 1 yıllık süreçte yaşananlarında etkisi olarak ekonomimizde belirli sıkıntılar baş göstermiştir. AK Parti olarak bunların hepsinin farkındayız. Sayın Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan ve Maliye Bakanlığımızın politikaları ile yeniden düzlüğe çıkmaya başlıyoruz. 2024 yılının tamamlanması ile birlikte İnşallah bu cennet vatanımızın yeniden eski günlerine dönmesi yolunda büyük adımlar atılacaktır. Bu konuda en ufak bir şüphemiz yoktur.

Bizler dava insanlarıyız, vatandaşlarımızın dertleri ile dertlenen ve çözüm üretme noktasında gereken tecrübeye sahip yöneticileriz. Aynı tevazu ve iradeyle çalışmalarımıza devam ederek tüm sorunların üstesinden geleceğiz. Bu vesile ile birlikte toplantımızın önce ilçemize, sonra ülkemize hayırlı uğurlu olmasını temenni ediyorum” şeklinde konuştu.

ak-parti-toplanti-952-11.jpg

Programın devamında istişare bölümüne geçildi. Muhtarlar mahallelerinde bulunan sıkıntıları iletirken, Vekil Akyürek ve parti teşkilatı herkesi memnun edecek çözümlerin üretileceğini dile getirdi ve notlarını aldı.

İstişare bölümünün ardından program hatıra fotoğraflarının çektirilmesi ile son buldu.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.