Ak Parti SKM açtı

Ak Parti SKM açtı
Ak Parti, 24 Haziran Cumhurbaşkanlığı ve Milletvekilli Genel Seçimleri için seçim koordinasyon merkezi açtı. Çarşı camii karşısında oluşturulan SKM'nin açılışı Cuma günü gerçekleştirildi. Açılışa Ak Parti Konya Milletvekili...

Ak Parti, 24 Haziran Cumhurbaşkanlığı ve Milletvekilli Genel Seçimleri için seçim koordinasyon merkezi açtı. Çarşı camii karşısında oluşturulan SKM'nin açılışı Cuma günü gerçekleştirildi. Açılışa Ak Parti Konya Milletvekili Abdullah Ağralı katıldı.

Ak Parti Seçim Koordinasyon Merkezi'nin açılışını Milletvekili Abdullah Ağralı, Ak Parti İlçe Başkanı Adnan Tayyiboğlu ve Belediye Başkanı Nafiz Solak kurdele keserek gerçekleştirdi. Açılışa partiye gönül veren vatandaşlarda ilgi gösterdi.

Açılışın ardından partililere hitap eden Ak Parti Konya Milletvekili Abdullah Ağralı yaptığı konuşmada, "Türkiye’nin birliği beraberliği, vatanımızın bayrağımızın bölünmez bir bütünlüğü için önemli bir seçim bizleri bekliyor. Türkiye’nin hem içerde hem dışarıda bugünlerde çok güçlü olması gerekiyor. Dış siyasette ülkemiz üzerinde oynanan oyunları görüyoruz. Türkiye için yapılan çalışmaları görüyoruz. Sahur vaktinde bile dolar yükselmeye devam ediyor. Türkiye’de her şey yolunda iken yatırımlar devam ederken, ekonomi yolunda giderken dövizin yükselmesi bize dışarıdan ne kadar büyük bir baskının olduğunu gösteriyor. Onun için ülke olarak dış mihraklara karşı topyekûn mücadele vermemiz gerekiyor. Bunu da 24 Haziranda sandıkta gerçekleştirmeliyiz. 24 Haziran günü sandıklardan çıkan sonuçlarla güçlü Türkiye’yi daha da şahlandırarak yolumuza devam edeceğiz." dedi.

Daha sonra esnaf ziyaretlerinde bulunan Milletvekili Ağralı ve partililer, akşama doğru Kadıoğlu mahallesine giderek iftarlarını mahallelilerle birlikte açtılar.