Ak Parti yemekte buluştu

Ak Parti yemekte buluştu
Ak Parti Sarayönü ilçe yapılanmasının geniş katılımı ile birlik ve beraberlik yemeği gerçekleştirildi. Yemeğe Ak Parti Konya İl Başkanı Hasan Angı ve yardımcıları da katıldı.Sarayönü'nde yerel seçimlere gidilirken,...

Ak Parti Sarayönü ilçe yapılanmasının geniş katılımı ile birlik ve beraberlik yemeği gerçekleştirildi. Yemeğe Ak Parti Konya İl Başkanı Hasan Angı ve yardımcıları da katıldı.

Sarayönü'nde yerel seçimlere gidilirken, Ak Parti'de tüm aday adayları ve yönetim kademelerinin tam kadro katıldığı birlik ve beraberlik yemeği gerçekleştirildi. Ak Parti Sarayönü İlçe Başkanı Adnan Tayyiboğlu'nun organize ettiği yemek programına Ak Parti Konya İl Başkanı Hasan Angı, yardımcıları, Sarayönü Belediye Başkanı ve başkan adayı Nafiz Solak, ilçe yönetimi, meclis üyeleri, belediye başkan aday adayları, meclis üyesi aday adayları, gençlik kolları ve kadın kolları katıldı.

Partililerin bir araya geldiği toplantıda açılış konuşmasını Ak Parti İlçe Başkanı Adnan Tayyiboğlu yaptı.

Listemiz tüm beklentilere cevap verecek

Tayyiboğlu konuşmasında, "Başkan adaylığı sürecini bitirdik. 6 adayımız vardı. Partimizin teveccühü mevcut başkanımızın devam etmesi yönünde oldu. Aday adaylarımızla birlik ve beraberlik içerisinde çalışmaya devam edeceğiz. Aynı zamanda çok renkli bir meclis üyesi aday adaylığı süreci gerçekleşmektedir. Belediye meclisi için yoğun bir talep yaşamaktayız. Gerek ilçe gerekse il bazlı değerlendirmeler yapılmakta olup en kısa zamanda milletimizin nezdinde tüm beklentilere cevap verecek şekilde meclis üyesi aday listemizi açıklayacağız." dedi.

Çalışmalar SKM'den yürütülecek

Muhalefet grupların yıpratma girişimlerine maruz kalabileceklerini kaydeden Tayyiboğlu, "Malumunuz meyve veren ağaç taşlanır. Çizgimizden zerre taviz vermeden, gece gündüz demeden dokunmadık gönül bırakmadan görevimizi yapacağız. Bu hafta sonuna kadar seçim koordinasyon merkezimizi faaliyete geçireceğiz. Bundan sonra çalışmalar SKM nezdinde gece 12'ye kadar devam edecek. Son 5 yıllık çalışmaları baz alarak önümüzdeki 5 yıl Belediye Başkanımız Nafiz Solak ile birlikte daha büyük projeleri hayata geçireceğimize inancım tamdır. Hayırlı sonuçlarla seçim çalışmalarımızın tamamlanmasını cenabı Allah'tan niyaz ediyorum." şeklinde konuştu.

Bu sürecin kaybedeni yok

Sarayönü Belediye Başkanı ve Başkan Adayı Nafiz Solak, aday adaylığı sürecinin kaybedeni olmadığına dikkat çekerek, "aday adaylığı süreci bir yarış değildir. Hizmet iradesinin ortaya konma sürecidir. Bu sürecin kaybedeni yok. Kazanan partimiz ve ilçemiz." ifadelerini kullandı.

İcraatlarımız devam edecek

Son olarak konuşan Ak Parti Konya İl Başkanı Hasan Angı, birlik ve beraberlik mesajı vererek şunları söyledi: "Ak Parti hükümetleri döneminde çok büyük icraatlar yapıldı. Bundan sonrada bu icraatlar devam edecek. Bunların yanı sıra sosyal ve kültürel yönden yeni projeler hayata geçirilecek. Yeni dönemin hayırlı olmasını diliyorum."