Ak Parti'de 70. danışma meclisi

Ak Parti'de 70. danışma meclisi
Sarayönü Ak Parti İlçe Başkanlığı tarafından 70’inci ilçe danışma meclisi toplantısı gerçekleştirildi. Toplantı, Ak Parti Milletvekili Hacı Ahmet Özdemir, Sarayönü Belediye Başkanı Nafiz Solak, Ak Parti İlçe Başkanı...

Sarayönü Ak Parti İlçe Başkanlığı tarafından 70’inci ilçe danışma meclisi toplantısı gerçekleştirildi. Toplantı, Ak Parti Milletvekili Hacı Ahmet Özdemir, Sarayönü Belediye Başkanı Nafiz Solak, Ak Parti İlçe Başkanı Adnan Tayyiboğlu, Belediye meclis üyeleri ve ilçe teşkilat üyeleri, gençlik ve kadın kolları ile mahalle başkanlarının katılımı ile gerçekleştirildi.

Teşkilat çalışmalarının görüşüldüğü toplantıda, Sarayönü’nün projeleri ve sorunları masaya yatırıldı. Ak Parti İlçe Başkanı Adnan Tayyiboğlu, teşkilat çalışmaları ile ilgili bilgi verirken, Belediye Başkanı Nafiz Solak, devam eden ve hayata geçecek olan projeler hakkında bilgi sundu. Ülke, il ve ilçe meseleleri ile ilgili değerlendirmelerin ardından teşkilat mensuplarının soruları cevaplandı.

Üye sayımızı 5 bin 220'ye çıkardık

Ak Parti Sarayönü İlçe Başkanı Adnan Tayyiboğlu, açılış konuşmasında, "24 Haziran seçimlerinde Sarayönü olarak yüzde 69 oy almış bulunuyoruz. İlçeler bazında dördüncülüğümüzü koruduk ve geçen seçimlerde üçüncü olan ilçemizle aramızda yüzde üç buçuk olan farkı bir buçuğa indirdik. Bu bir başarıdır ama diyorum ki yetmez arkadaşlar. Önümüzde bir seçim daha var. İnanıyorum ki herkes elimden gelenin fazlasını yapacak ve biz önümüzdeki seçimlerde daha iyi bir sonuç elde edeceğiz. Tam bu noktada mahalle temsilcilerimizden sandık kurulunda görev yapan kardeşlerimize, mahalle başkanlarımıza, ilçe kademelerine, kadın kolları, gençlik kolları ve ana kademe olarak bizlere büyük görev düşüyor. Göreve geldiğimiz günden beri birçok mahallemizi ziyaret ettik. Ladik, Bahçesaray, Gözlü, Kadıoğlu, Boyalı, Karabıyık, Kayıören, Kuyulusebil ve Çeşmelisebil bunlardan bazıları. Göreve geldiğimizden bugüne 4 bin 454 olan üye sayımız yaklaşık 800 arttırarak 5 bin 220 dokuza çıkardık. Ayrıca 18 Ağustos'ta yapılacak olan genel kongremize yüksek oranda katılım sağlayacağız. Bunu ilçemizin adını duyurmak adına ilçemizi en iyi şekilde temsil etmek adına önemsiyorum." dedi.

Hizmetler hız kesmiyor

Sarayönü Belediye Başkanı Nafiz Solak ise ilçede yapılan, yapımı devam eden ve yapılacak olan hizmetler hakkında bilgi verdi. İlçenin her bölgesinde bir yatırım hamlesi gerçekleştirdiklerini anlatan Solak, “İlçemize yeni bir kız meslek lisesi kazandıracağız. Bunun ardından eski kız meslek lisesi binasını yıkarak bulunduğu yere bir şehir meydanı yapacağız. Beşgöz gölümüz temizlenmeye devam ediyor. Temizliğin ardından burayı eşsiz bir sosyal alana çevireceğiz. İhtiyaçlara cevap vermeyen belediye binamızı yıkarak yerine ilçemize prestij katacak yeni bir bina yapıyoruz. Gelmesi hayal gibi görünen doğalgazı bugün kullanıyoruz. Ladik mahallemize de en kısa zamanda gelmesi için çabalıyoruz.

Sarayönü’nde 3’ncü Etap TOKİ konutları tamamlanıyor. Ladik 2’nci etap TOKİ konutları hızla yapılıyor. 2 milyon 600 bin metrekare alana kuracağımız Organize Sanayi Bölgemiz, ilçemizi bölgenin parlayan yıldızı haline getirecek.

Toprak Mahsulleri Ofisi’nden aldığımız depoları restore edip halkımıza kazandıracağız. Düğün salonumuz hızla yapılıyor. İlçemize çok güzel bir düğün salonu kazandıracağız. Daha birçok projemiz var. Kimi tamamlandı. Kimisi başladı, kimisi de başlamak üzere.” şeklinde konuştu.

Ekonomik savaş veriyoruz

Toplantıda son olarak kürsüye gelen Ak Parti Konya Milletvekili Hacı Ahmet Özdemir, konuşmasında birlik ve beraberliğe vurgu yaparak, şunları söyledi: “Birlik olduğumuz zaman üstesinden gelemeyeceğimiz hiç bir sıkıntı yok. Beraber ulaşamayacağımız hiç bir hedef yok.

Türkiye bugün önemli bir süreçten geçiyor. Amerika iki bakanımızın mal varlıklarına el koyma kararı ve dolar silahı ile ekonomik bir savaş açtı. Safları sık tutmamız gerekiyor. Önümüzde yaklaşmakta olan yerel seçimler partimiz için çok önemli. Tüm Sarayönü ve mahallerinin Ak Partili Belediye Başkan adayını desteklemeleri gerekir."