Ak Parti'de sandık eğitimi

Ak Parti'de sandık eğitimi
Ak Parti Sarayönü teşkilatı, 24 Haziran seçimlerinde görev alacak sandık görevlileri ve müşahitler için eğitim programı düzenledi.Komek salonunda düzenlenen eğitimde, teşkilat eğitimcileri katılımcılara, müşahit eğitimi,...

Ak Parti Sarayönü teşkilatı, 24 Haziran seçimlerinde görev alacak sandık görevlileri ve müşahitler için eğitim programı düzenledi.

Komek salonunda düzenlenen eğitimde, teşkilat eğitimcileri katılımcılara, müşahit eğitimi, seçim günü yapılacaklar, seçim akşamı yapılacaklar, şikayet ve itirazlar, seçim materyalleri konularında bilgi verdi.

SKM Programları kapsamında, Ak parti Sarayönü Seçim İşleri tarafından Sandık Kurulu Eğitimi verildi. Avukat Ramazan Çelik ve Avukat Gamze Karacan, salonu dolduran sandık görevlileri ve müşahitleri bilgilendirerek merak edilen soruları yanıtlandırdı.

Ak Parti Sarayönü İlçe Başkanı Adnan Tayyiboğlu, "AK Parti’nin her bir kademesinde görev alan teşkilat mensuplarımızla, sandık görevlilerimizle birlikte hummalı bir çalışma içerisindeyiz. 24 Haziran’da yapılacak seçimlerin kahramanları sizler olacaksınız. Unutmayınız seçimler sandıklarda kazanılır ve sandıkta kaybedilir. Sizler seçimlerin huzur içerisinde güven içerisinde gerçekleşmesine de yardımcı olacaksınız. Bunun için kurallara dikkat etmelisiniz. Seçimlerde sorumluluğunuzu bilerek hareket edeceğinize yürekten inanıyorum.” dedi.