Ak Parti’den “Gençlik aşkıyla Sarayönü” programı

Ak Parti’den “Gençlik aşkıyla Sarayönü” programı
31 Mart Yerel seçimleri için yeniden AK Parti’den yeniden aday gösterilen Sarayönü Belediye Başkanı Nafiz Solak esnaf ve mahalle ziyaretlerinin ardından geçtiğimiz hafta da kadınlar ve gençlerle bir araya geldi.

Ak Parti Seçim Koordinasyon Merkezi’nde Cuma akşamı “Gençlik aşkıyla Sarayönü” programı düzenlendi.

Etkinliğe Başkan Solak’ın yanı sıra, Ak Parti İlçe Teşkilat Başkanı Av. Gamze Karacan, MHP İlçe Teşkilat Başkanı Av. Mehmet Kozan, Ak Parti Sarayönü Gençlik Kolları Başkanı Ali Osman Turan, Ülkü Ocakları Sarayönü İlçe Başkanı Emrah Tuncer, parti mensupları ve gençler yoğun katılım gösterdi.

ak-parti-genclik-aski-1.jpg

Program saygı duruşu ve İstiklal Marşının okunması ile başladı. Akabinde Ak Parti Sarayönü Gençlik Kolları Başkanı Ali Osman Turan açılış konuşmasını gerçekleştirdi. Turan konuşmasında şu ifadelere yer verdi:

“Değerli belediye başkanım, ilçe başkanım, ülkü ocakları başkanım, kadın kolları başkanım, meclis üyelerimiz, geçmiş dönem ilçe başkanlarımız ve kıymetli yol arkadaşlarımız, “Gençlik aşkıyla Sarayönü” programımıza hepiniz hoş geldiniz.

Sarayönü Konya'nın uydu kenti olma yolunda emin adımlarla ilerliyor. Bakıldığı zaman vizyon projeler ile hem günümüze hem de geleceğe büyük yatırımlar yapılıyor. Bunların başında, Sarayönü ve çevre ilçelerinin kaderini değiştirecek olan Organize Sanayi Bölgesi projesidir. Bu proje yapılacak ve bu projeyi biz yaparız. Güçlü hükümet, güçlü ekip çalışması ancak ve ancak Cumhur İttifakı ile mümkündür.

Diğer taraftan gençlik faaliyetlerimizi yapabileceğimiz Sarayönü gençlik merkezi yapımı bitmek üzere. Birçok köy ve mahallemize modern basketbol, futbol sahaları belediye başkanımız Nafiz Solak beyin liderliğinde yapıldı, yapılmaya da devam ediyor.

Gerek gençliğe verdiği kıymet, vizyon projeler ve gerekse gerçekleştirilen alt yapı üst yapı projeleri için başkanımıza teşekkür ediyoruz.

Bizler liderimiz Recep Tayyip Erdoğan'ın izinde, Cumhur İttifakının güçlü birlikteliği ile 31 Mart’ta zafere ulaşacağız. Katılımlarınızdan dolayı her birinize ayrı ayrı teşekkür ediyorum” dedi.

ak-parti-genclik-aski-4-001.jpg

Sarayönü Belediye Başkanı Nafiz Solak, "Gençlik Aşkıyla Sarayönü" etkinliğinde gençlere, ilçede gerçekleştirmeyi planladıkları projeler hakkında bir sunum gerçekleştirdi. Programda gençlere hitap eden Başkan Solak, ilçede yapımı tamamlanmak üzere olan Gençlik Merkezi ve Organize Sanayi Bölgesi gibi projelerin sunumunu yaparak, önümüzdeki 5 yıllık süreçte ilçenin yeni vizyonunu ve hedeflerini paylaştı.

Başkan Solak, gençlerin ilçenin geleceği için önemli bir potansiyel oluşturduğunu vurgulayarak, gençlerin bu projelerde aktif rol almalarının önemine değindi. Gençlik Merkezi ve Organize Sanayi Bölgesi gibi projelerin gençlere iş imkânı ve sosyal alanlar sağlayacağını belirten Başkan Solak, gençlerin bu fırsatları en iyi şekilde değerlendirmeleri gerektiğini ifade etti.

Programın sonunda gençlerin soruları Başkan Solak tarafından cevaplandırıldı ve hatıra fotoğrafının çekilmesinin ardından etkinlik tamamlandı.