Ak Parti'den vefa yemeği

Ak Parti'den vefa yemeği
Sarayönü Belediyesi ile Ak Parti İlçe Teşkilatı tarafından, partinin kuruluş tarihinden bugüne kadar görev alan partililere vefa yemeği verildi. Program Konya İl Seçim Koordinasyon Merkezi ve İlçe Seçim Koordinasyon Merkezi tarafından...

Sarayönü Belediyesi ile Ak Parti İlçe Teşkilatı tarafından, partinin kuruluş tarihinden bugüne kadar görev alan partililere vefa yemeği verildi. Program Konya İl Seçim Koordinasyon Merkezi ve İlçe Seçim Koordinasyon Merkezi tarafından organize edildi.

Sarayönü Komek Binası'nda düzenlenen yemeğe, Sarayönü Belediye Başkanı Nafiz Solak, Ak Parti İlçe Teşkilat Başkanı Şükrü Tınas, gençlik kolları, kadın kolları, eski ilçe ve belde başkanları, yöneticiler ve partililer katıldı.

Yemeğin ardından konuşan Ak Parti İlçe Başkanı Şükrü Tınas, Ak Parti'nin emektarlarıyla bir araya gelmekten büyük mutluluk duyduklarını söyledi. Tınas yaptığı açıklamada, "Bugüne kadar partimizde görev yapmış siyaset büyüklerimizle bir araya gelmekten onur ve mutluluk duyduk. Partimize emek veren abilerimizle bir büyük bir aileyiz. Her aile küçük sıkıntılar olabilir. Bir eksiğimiz veya kusurumuzu gördüyseniz bizleri uyarabilirsiniz. Aramızda çözemeyeceğimiz hiç bir sıkıntı yok. Bundan sonra daha hassas davranacağız. İlçe Seçim Koordinasyon Merkezimize hepinizi bekliyoruz. Her zaman buyurup gelebilirsiniz." dedi.

Sarayönü Belediye Başkanı Nafiz Solak ise yaptığı konuşmada, sandıktan evet çıkması için seferber olup çok iyi bir çalışma yürüteceklerini söyledi. Sarayönü olarak, sandıkta Cumhurbaşkanlığı sistemine en çok destek veren ilçelerden birisi olmayı hedeflediklerini kaydeden Başkan Solak, "Konya 3'ncü olmak istiyoruz. Bu da evet oyunun yüzde 90 çıkması demek. 16 Nisan'da hayırlı bir sonuç çıkmasını temenni ediyorum." dedi.

Ak Parti Kurşunlu Eski Belde Başkanı ve eski İl Genel Meclisi Üyesi Sinan Çelik, organizasyondaki ortamı görünce hem heyecanlandığını hem de mutlu olduğunu belirterek programı düzenleyenlere teşekkür etti.

Sarayönü Belediyesi eski Başkanı Ali Özmen ise her zaman hatırlanmak istediklerini ifade ederek, "biz her zaman hizmete hazırız. Bizi unutmayın. Seçimlerde, referandumlarda değil her zaman çağırın. Bu organizasyonu gerçekleştirdiğiniz için teşekkür ederim" şeklinde konuştu.