AK Partili Belediye Başkanı seçim çalışmasından kovuldu!

AK Partili Belediye Başkanı seçim çalışmasından kovuldu!
Beyşehir’in AK Partili Belediye Başkanı ve aynı zamanda mevcut belediye başkanı Adil Bayındır, seçim çalışmalarında halkın tepkisiyle karşılaştı. Yıllardır hizmet alamadıklarını belirten vatandaşlar, “Adil dışarı!” diye bağırırken, Bayındır ve yanında bulunan Huğlulu Cumhurbaşkanı başdanışmanı Mustafa Akış, memleketinde apar topar aracına bindirilerek uzaklaştırıldı

2019 seçimlerinde Konya’nın Beyşehir İlçesi’nde bağımsız belediye başkanı seçilen ve geçtiğimiz Kasım ayında AK Parti’ye geçen Adil Bayındır, 31 Mart’ta yapılacak Mahalli İdareler Genel Seçimleri’nde AK Parti’den yeniden aday gösterildi. Bayındır, seçim çalışmaları kapsamında gittiği Huğlu Mahallesi’ndeki kahvehaneden adeta kaçarak ayrıldı.

AK Parti’nin Belediye Başkan Adayı Adil Bayındır, Cumhurbaşkanı Başdanışmanı Mustafa Akış’ın da aralarında bulunduğu MHP ve AK Partililerden oluşan heyet ile Beyşehir ilçesine bağlı Huğlu Mahallesi’nde halkla bir araya geldi. Bir kahvehanede gerçekleştirilen toplantıya katılan vatandaşlar, AK Parti'nin ve Belediye Başkanı Adil Bayındır’ın beş yıldır ilçede faaliyet göstermediğini ve yerel yönetimde etkin rol üstlenmemesini eleştirerek tepki gösterdi.

Bir vatandaş tepkisini, “25 yıllık AK Partililiğimi bıraktım” sözleriyle gösterirken, tartışmanın büyümesi üzerine, AK Partililer ile mahalleli arasında arbede yaşandı.

Vatandaşlar, “Adil dışarı” şeklinde slogan atarken, Adil Bayındır ve heyette bulunan Cumhurbaşkanı Başdanışmanı Mustafa Akış, kahvehaneden apar topar çıkarılarak arabaya bindirildi.