Akaryakıt Şirketinden Dev Proje

Akaryakıt Şirketinden Dev Proje
Dünya ülkelerinde ve ülkemizde ekonomi denildiğinde akla ilk gelen sektör akaryakıt sektörüdür. Bu anlamda ülkemizde hizmet sunanClass akaryakıt Naifoğlu Holdinggeçtiğimiz hafta büyük bir projeyle basın karşısına çıktı....

Dünya ülkelerinde ve ülkemizde ekonomi denildiğinde akla ilk gelen sektör akaryakıt sektörüdür. Bu anlamda ülkemizde hizmet sunan

Class akaryakıt Naifoğlu Holding

geçtiğimiz hafta büyük bir projeyle basın karşısına çıktı. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan tarafından açıklanan gelişme reformu üzerine harekete geçen Holding, Türkiye genelinde 50 olan akaryakıt istasyonu sayısını 250'ye çıkaracağını açıkladı. Geçtiğimiz hafta Cumhurbaşkanı Erdoğan, iş dünyasına hitap ederek "iş dünyasındaki atılımları beğeniyorum ancak durum şu an için yeterli değil" ifadelerini kullanmıştı. Naifoğlu Holding yetkilileri Cumhurbaşkanının bu açıklamalarına destek verdiklerini ifade etti.

Ülke Genelindeki Toplam Akaryakıt İstasyonu Sayıları 250 Olacak

Ülkemizin sayılı holdingleri arasında bulunan Naifoğlu Holding, Class akaryakıt ve benzin istasyonları zincirine 200 adet daha benzin istasyonu ekleyeceklerini duyurdu. Cumhurbaşkanının açıklamalarına ve sözlerine katıldıklarını ifade eden firma yetkilileri, "bu sayede personel istihdamı da yapılacağını" söyledi. Bu projenin 2023 yılına kadar gerçekleşeceğini de ifade eden firma yetkilileri, diğer iş insanlarına da seslenerek çağrı'da bulundu. Türkiye'nin yatırım yapmak için en uygun ülkelerden biri olduğunu belirten Naifoğlu Holding, "ülkemize yatırım yapmak için en uygun zaman dilimi içinde bulunuyoruz" şeklinde konuştu.

3000 Kişiye İş İmkanı

Class akaryakıt Naifoglu Holding tarafından gerçekleşecek olan proje kapsamında 3000 kişi içinde iş istihdamı sağlanacağı yönünde açıklamalar yapıldı. Proje hakkında daha detaylı açıklamaların yapılacağı beklenirken, firmanın açıklamaları gündem konusu oldu.

Etiketler :