Akçay’a hayırlı olsun ziyareti

Akçay’a hayırlı olsun ziyareti
Sarayönü Gözlü Tarım İşletmesi Müdürlüğü görevine atanan Yüksel Akçay, hayırlı olsun ziyaretlerini kabul ediyor.Tarım-İş Sendikası Eski Genel Başkanı Gazanfer Akçin, Kuşçular Derneği Başkanı Bahattin CANABAY Gözlülü...

Sarayönü Gözlü Tarım İşletmesi Müdürlüğü görevine atanan Yüksel Akçay, hayırlı olsun ziyaretlerini kabul ediyor.

Tarım-İş Sendikası Eski Genel Başkanı Gazanfer Akçin, Kuşçular Derneği Başkanı Bahattin CANABAY Gözlülü çiftçilerden ve Ak Parti Sarayönü İlçe teşkilatı kurucularından Necdet Gözlü ve Gözlü mahallesi Muhtarı Fethi Tekeli 2,5 yıllık aradan sonra aynı göreve yeniden atanan Gözlü Tarım işletmelesi Müdürü Yüksel Akçay’a hayırlı olsun ziyaretinde bulunuldu.

Akçay ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek; “Daha önce Tarım İşletmelerinin en gözde işletmesi olan Gözlü TİM’de 10 yıl görev yapmıştım.  Bu süre içerisinde önemli çalışmalara imza atmıştık. Açılan 102 kuyu ile arazilerimizin önemli bir kısmı sulanabilir hale gelmişti. Hayvancılıkta da önemli yatırımlar yapıldı. Büyükbaş hayvanların yanı sıra küçükbaş hayvanlarının sayısı 40 bine ulaştı. 2,5 yıl aradan sonra aynı göreve gelmek nasip oldu. Bundan sonra da hem işletmemiz, hem bölgemiz hem de çiftçilerimiz açısından önemli çalışmalara imza atacağız inşallah.” dedi.