Akın Aktaş’tan gazetemize ziyaret

Akın Aktaş’tan gazetemize ziyaret
Sarayönü’nde uzun yıllar polis memuru ve kaymakamlık koruma memuru olarak görev yapan Akın Aktaş, geçtiğimiz günlerde gazetemizi ziyaret etti.Eşi Selma Aktaş ile birlikte ilçede en uzun görev yapan memurlar arasında bulunan...

Sarayönü’nde uzun yıllar polis memuru ve kaymakamlık koruma memuru olarak görev yapan Akın Aktaş, geçtiğimiz günlerde gazetemizi ziyaret etti.

Eşi Selma Aktaş ile birlikte ilçede en uzun görev yapan memurlar arasında bulunan Akın Aktaş, 16 yıl ilçemize hizmet verdi.

Gaziantep Nurdağı’nda 1973’de dünyaya gelen Aktaş, ilk görev yeri olan Yozgat’ta 1995 -2002 yılları arasında çalıştıktan sonra Sarayönü’ne atanmıştı. Kaymakamlıkta 2003 yılından 2016 yılına kadar koruma memurluğu görevini en uzun görev yapan isim olan Aktaş, şimdi Konya Koruma Şubede hizmet vermeye devam ediyor.

Akın Aktaş yaptığı açıklamada, “Sarayönü ikinci memleketimiz gibi oldu. Çok iyi dostluklar ve arkadaşlıklar edindik. Halen fırsat buldukça ilçeye geliyor, arkadaş ziyaretleri yapıyoruz. Pazar alışverişini buradan götürüyoruz. Tıraş olmaya dahi Sarayönü’ne geliyorum.” dedi.