Akpınar'dan müftülüğe ziyaret

Akpınar'dan müftülüğe ziyaret
Konya İl Müftüsü Prof. Dr. Ali Akpınar, Sarayönü Müftülüğü'ne ziyarette bulunarak din görevlileri ile birlikte toplantı yaptı. Prof. Dr. Akpınar, ideal bir din görevlisinin taşıması gereken vasıflar ve bu konuda yapılması...

Konya İl Müftüsü Prof. Dr. Ali Akpınar, Sarayönü Müftülüğü'ne ziyarette bulunarak din görevlileri ile birlikte toplantı yaptı. Prof. Dr. Akpınar, ideal bir din görevlisinin taşıması gereken vasıflar ve bu konuda yapılması gerekenler ile ilgili din görevlileriyle sohbet etti.

Konya İl Müftüsü Prof. Dr. Ali Akpınar, ilçe müftülüğü toplantı salonunda din görevlileri ile bir araya geldi. Konya İl Müftüsü Prof. Dr. Ali Akpınar, gerçekleştirdi toplantıda, din görevlilerine, hizmetlerde takip etmeleri gereken metotlarla ilgili konuşma yaptı.

Akpınar, yaptığı konuşmada din hizmetlerinin en verimli ve faydalı nasıl olacağı hususunda takip edilmesi gereken metotları açıkladı. Din görevlilerinin aslında din gönüllüsü olduğunu vurguladı. Hizmette gönül koymak olmaz gönlü koymak gerek düsturuyla hareket edilmesi gerektiğini belirtti. Din görevlilerimizin, halkımızın her türlü ihtiyacını karşılaması hususunda ellerinden gelen tüm gayreti sarf etmesini istedi. Mutlaka her görevlinin kendini yetiştirmesi ve geliştirmesi gerektiğini kaydetti. Görevinde Allah rızası göstermesini ve azami derecede fedakarlık yapılması gerektiğini söyledi.