Akşehir BAL'a devam ediyor

Akşehir BAL'a devam ediyor
Akşehirspor ile Selçukspor arasında oynanan ve sonu Bölgesel Amatör Ligi ile bitecek olan play-out maçında, gülen taraf Akşehirspor oldu.Geride kalan sezonu Bölgesel Amatör Ligi nde geçiren Akşehirspor ile Konya Süper Amatör Lig...

Akşehirspor ile Selçukspor arasında oynanan ve sonu Bölgesel Amatör Ligi ile bitecek olan play-out maçında, gülen taraf Akşehirspor oldu.

Geride kalan sezonu Bölgesel Amatör Ligi nde geçiren Akşehirspor ile Konya Süper Amatör Lig i 2'nci sırada bitiren Selçukspor, Bölgesel Amatör Ligi nde yer almak için play-out maçında karşılaştı. Merkez Selçuklu ilçesinde bulunan Şehit Muharrem Samur Sahası nda oynanan karşılaşmada Akşehirspor Burak Çınar ile 1-0 öne geçerken, Selçukspor Mustafa Yıldırım ile beraberliği yakaladı.

Uzatmalara gitti

Zorlu karşılaşmanın ilk yarısı 1-1 lik beraberlikle sona ererken, statü gereği uzatma dakikalar oynanmaya başladı. Buradaki ilk çeyrekte de gol olmazken, Akşehirspor ikinci 15 dakikada Ali Kireş in penaltı golü ile 2-1 öne geçti. Karşılaşmanın son dakikasında gelişen bir atakta ise yine Ali Kireş sahne alarak skoru 3-1 e getirdi.

Akşehirspor, BAL a devam ediyor

Karşılaşmada başka gol olmazken, Akşehirspor rakibini 3-1 mağlup etmiş oldu. Kırmızı-beyazlılar müsabakanın ardından yeniden Bölgesel Amatör Ligi nde mücadele etme hakkı kazanırken, camiada büyük bir sevinç yaşandı. Bu sonuçla önümüzdeki yıl Bölgesel Amatör Lig'de Konya'yı Sarayönü Belediyespor, Ereğlispor ve Akşehirspor temsil edecek.