Akşehir Halk Oyunları Ekibi Türkiye finallerine katılmaya hak kazandı

Akşehir Halk Oyunları Ekibi Türkiye finallerine katılmaya hak kazandı
Millî Eğitim Bakanlığı ile Gençlik ve Spor Bakanlığı tarafından düzenlenen okullar arası Halk Oyunları Yarışmasında İl Birinciliği kazanan Akşehir Atatürk Ortaokulu halk oyunları ekibi Türkiye Finallerine katılmaya hak kazandı.

Halk Oyunları Yarışmasında Konya İl Birinciliği kazanan Akşehir Atatürk Ortaokulu halk oyunları ekibi 2-3 Nisan tarihlerinde Isparta'da yapılan Türkiye Grup Şampiyonasında Konya‘yı temsil etti.

aksehir-ekibi-3.jpg

Akşehir İlçe Milli Eğitim Şube Müdürü Murat Erdem'in de katıldığı yarışmada Atatürk Ortaokulu Halk Oyunları ekibi Isparta'da yapılan Türkiye Halk Oyunları Grup Yarışmasında 3. Olarak Türkiye'de ilk 15 ekip arasına girdi.

Türkiye Şampiyonasına katılmaya hak kazanan Akşehir Ekibi 27-28 Nisan tarihlerinde Kütahya'da yapılacak olan yarışmada dereceye girebilmek için mücadele edecek.

aksehir-ekibi-1.jpg

Akşehir İlçe Milli Eğitim Müdürü Barbaros Topaloğlu, Türkiye'de ilk 15 ekip arasına girerek Türkiye Şampiyonasına katılmaya hak kazanan Halk Oyunları Ekibini, okul idarecileri ve Beden Eğitimi Öğretmeni Nigar Dural'ı tebrik etti.