Akşehirspor'un rakibi Aksaray

Akşehirspor'un rakibi Aksaray
Alışılagelmişin aksine kadrosunda çok fazla yıldız oyuncu bulundurmamasına rağmen büyük paralar harcayarak Spor Toto Bölgesel Amatör Lig 6'ncı Grupta son hafta şampiyon olan Akşehirspor'u, ligin bitmesinin ardından play-off...

Alışılagelmişin aksine kadrosunda çok fazla yıldız oyuncu bulundurmamasına rağmen büyük paralar harcayarak Spor Toto Bölgesel Amatör Lig 6'ncı Grupta son hafta şampiyon olan Akşehirspor'u, ligin bitmesinin ardından play-off heyecanı sardı.

Spor Toto Bölgesel Amatör Lig 5'inci grubun son haftaya kadar süren şampiyonluk heyecanında ipi göğüsleyen takımın Aksaray temsilcilerinden 68 Aksaray Belediyespor olmuştu. Çekilen kuralarda Akşehirspor'un rakibi 68 Aksaray Belediyespor oldu. Hafta sonu Mersin'de oynanacak play-off müsabakasında iki takım arasından kazanan taraf direk olarak 3.Lig'e çıkacak. Kaybeden takımın ise bir şansı olacak. Akşehirspor-68 Aksaray Belediyespor karşılaşması 5 Mayıs 2019 Pazar günü saat 15:00'te Mersin Stadyum'unda oynanacak.

Karapınar Belediyespor'un kaderini de elinde tutan Akşehirspor 3'ncü Lig'e çıkmayı başarabilirse, Karapınar Belediyespor küme kalmak için bir şans daha yakalayacak. Akşehirspor'un hedefine ulaşamaması durumunda Bölgesel Amatör Lig'e veda edecek olan takım Karapınar Belediyespor olacak.