Alakay emlak hizmete açıldı

Alakay emlak hizmete açıldı
Konya da emlak sektöründe faaliyet gösteren Alakay Emlak, ikinci şubesini Sarayönü ilçe merkezine açtı. Ak Parti İlçe Binası altında bulunan Alakay Emlak Sarayönü şubesinde, geçtiğimiz günlerde açıldı.İş yeri sahibi Hasan...

Konya da emlak sektöründe faaliyet gösteren Alakay Emlak, ikinci şubesini Sarayönü ilçe merkezine açtı. Ak Parti İlçe Binası altında bulunan Alakay Emlak Sarayönü şubesinde, geçtiğimiz günlerde açıldı.

İş yeri sahibi Hasan Alakay yaptığı açıklamada, "Konya merkezdeki emlak ofisimizde faaliyetlerimiz devam ederken ilçemize de bir şube açma kararı aldık. Güvenilir sermaye ve kusursuz hizmet anlayışıyla çıktığımız bu yolda en güzel hizmeti sunmaya gayret göstereceğiz. Benim felsefem çiftçilerimizin ve vatandaşlarımızın arazisini veya gayrimenkulünü değerince satabilmesi. Bizde kazanacağız ama müşterilerimizin menfaati çok daha önemli.

Sarayönü, Başhüyük bizim memleketimiz. Bir ayağımızda burada olsun istedik. Kendi hemşerilerimize hizmet etmek bizim için bir onur olacaktır. Hizmet ve dürüstlük prensibiyle müşterilerimizin hizmetindeyiz. Tapu takibi, arsa, tarla, gayrimenkul alım satımı ve kiralama işlemleriyle müşterilerimizin hizmetinde olacağız." dedi.