Ali Baba'nın Çiftliği†nde Yeni Dönem

Ali Baba'nın Çiftliği†nde Yeni Dönem
Ali Baba'nın Çiftliği" Opet Akaryakıt İstasyonu'nda Yeni Dönem başladı…2015 yılında Sarayönü İlçemiz Ladik Mahallesin ‘de hizmete giren Ali Baba'nın Çiftliği Akaryakıt İstasyonu'nun hissedarlarından Ali...

Ali Baba'nın Çiftliği" Opet Akaryakıt İstasyonu'nda Yeni Dönem başladı…

2015 yılında Sarayönü İlçemiz Ladik Mahallesin ‘de hizmete giren Ali Baba'nın Çiftliği Akaryakıt İstasyonu'nun hissedarlarından Ali Söğüt, Mayıs 2017'de akaryakıt istasyonunun tüm hisselerini satın aldı.  Hisselerin tamamına sahip olduktan sonra sektöre farklı hizmet anlayışı getirmek için kolları sıvayan Ali Söğüt, ilk olarak her hafta Perşembe gününü halk günü ilan etti ve perşembe günleri, gün boyunca indirimli LPG satışı gerçekleştireceklerini müjdeledi.

Ali Söğüt, akaryakıt sektöründe farklı işletme anlayışıyla sektörde öne çıkıyor.

İstanbul Üniversitesi Hukuk Fakültesi mezunu olup, İstanbul ‘da başarılı bir avukat olan Ali Söğüt, farklı sektörlerde faaliyet gösteren şirketler kurmuştu. Son olarak bölgemiz ‘de akaryakıt istasyonu olarak faaliyet gösteren Ali Baba'nın Çiftliği Anonim Şirketi ile akaryakıt sektörüne adım atmıştı. 2015 yılında faaliyete başlayan akaryakıt istasyonuyla birçok yeniliğe imza atan Ali Söğüt, 2017 yılında İstanbul Gaziosmanpaşa 'da açtığı ikinci akaryakıt istasyonu Opet Adar ile akaryakıt sektörüne getirdiği yeniliklerle adından İstanbul 'da da söz ettirmeyi başarmıştı.

Ali Söğüt, İstanbul'da elde ettiği hizmet başarılarını, bölgemize de taşıyacağını söyledi. Tesis hizmetleriyle, diğer bayilerden ayrılan bir işletme kuran Ali Söğüt, sektörde yakaladığı farklılığın, bu zamana kadar yaptığı yurtdışı seyahatlerinde elde ettiği tecrübelerini iş hayatında uygulamaya almasından kaynaklandığını belirtti. Gezgin bir kişiliğe sahip olan Ali Söğüt, şimdiye kadar bazıları motosikleti ile olmak üzere tam 52 ülkeye seyahat etti. Gelecek yıllar da yapmayı planladığı seyahatler ile dünyadaki tüm ülkeleri görmeyi hayal ettiğini belirtti.

Farklı hizmetler sunacağız...

Sektöre apayrı bir pencereden baktığına değinen Söğüt, "İstanbul'da elde ettiğimiz başarı ve tecrübeleri Sarayönü Bölgesi'nde de uygulamayı hedefliyorum. Bölgemizin insanının her şeyin en iyisine layık olduğunu düşünüyorum. Bu konudaki ilk çalışmamız "Halk Günü" olacak.

Her perşembe günü, halk günü düzenleyerek indirimli LPG satışı gerçekleştireceğiz. Gelecek Perşembe günü LPG'yi 2,39 liradan satacağız. Önümüzdeki günlerde bölgeye özel sürprizlerimiz devam edecek. Örneğin, İki kabin olarak hizmet veren yıkama ünitemiz, bayramdan sonra dört kabin ile hizmet vermeye başlayacak. Kış ayları içinde sıcak su ile araba yıkama hizmeti çalışmalarımız devam ediyor. İşletmemizde her zaman kaliteli hizmet anlayışı ve müşteri memnuniyeti ön plandadır." dedi.