Alkollü sürücü kamyona çarptı

Alkollü sürücü kamyona çarptı
Sarayönü'nde meydana gelen trafik kazasında alkollü olarak direksiyon başına geçen sürücü, kamyona çarptı. Araçta bulunan iki kişi, kazadan yaralı olarak kurtuldu.Olay, Sarayönü-Konar yolunda salı günü saat 20:00 sıralarında...

Sarayönü'nde meydana gelen trafik kazasında alkollü olarak direksiyon başına geçen sürücü, kamyona çarptı. Araçta bulunan iki kişi, kazadan yaralı olarak kurtuldu.

Olay, Sarayönü-Konar yolunda salı günü saat 20:00 sıralarında meydana geldi. 42 Z 5154 plakalı otomobil sürücüsü Mehmet E., yanında bulunan arkadaşı ile alkol aldıktan sonra yola çıktı. Konar yolundan Sarayönü'ne doğru gelen Mehmet E., aynı istikamette seyreden Hasan Çimen idaresindeki 42 Z 5800 plakalı kamyona yaklaştı. Kamyonun bir şantiyeye girmek için yavaşladığını alkolün etkisinden dolayı fark edemeyen Mehmet E., duramayarak  kamyona arkadan çarptı. Alkollü otomobil kullanan trafik canavarlarının, göz göre göre yaptığı bu kaza, az daha canlarına mal oluyordu. Trafik kazasının ardından yaralanan Mehmet E. ve yanında bulunan Yaşar K. olay yerine gelen ambulansla önce Sarayönü Devlet Hastanesi'ne, oradan da Konya'ya sevk edildi. Belirlemelere göre sürücü Mehmet E.'nin 178 promil alkollü olduğu ortaya çıktı.