Altay: Kazanan Konya oldu

Altay: Kazanan Konya oldu
Büyükşehirler arasında rekor bir oyla yeniden Konya Büyükşehir Belediye Başkanlığına seçilen Uğur İbrahim Altay ilk açıklamasında "Kazanan Konya olmuştur. Konyalılar emanete sahip çıktı. Allah razı olsun" dedi.Konya Büyükşehir...

Büyükşehirler arasında rekor bir oyla yeniden Konya Büyükşehir Belediye Başkanlığına seçilen Uğur İbrahim Altay ilk açıklamasında "Kazanan Konya olmuştur. Konyalılar emanete sahip çıktı. Allah razı olsun" dedi.

Konya Büyükşehir Belediye Başkanı Uğur İbrahim Altay, resmi olmayan sonuçlara göre büyükşehirler arasında rekor bir oy alarak yeniden başkanlığa seçildi.

Sonuçların belli olmasının ardından AK Parti Seçim Koordinasyon Merkezinde toplanan coşkulu kalabalığa seslenen Başkan Altay konuşmasına "Bugün Cumhur İttifakı'nın tüm Türkiye'de ve Konya'da kazandığı zaferi kutluyoruz" diyerek başladı.

Konya, oy oranıyla büyükşehirler arasında içinde birinci olduğuna dikkat çeken Başkan Altay, konuşmasını şöyle sürdürdü:

"Ne kadar şükretsek azdır. Allah'a hamdediyoruz. Seçim döneminde yaptığımız ziyaretlerde bu sonucun müjdesini vatandaşlarımız bize vermişti. Konya, büyükşehirler arasında en yüksek desteği vererek bizi onurlandırdı, gururlandırdı. Diğer partilerle hiçbir polemiğe girmeden sadece kendimizi ve projelerimizi anlattık. Konya, şanına yakışır bir seçim süreci yürüttü. Kazanan Konya, Konya belediyeciliği olmuştur. Tüm Konya'yı kucaklıyoruz. Bizim gönlümüz tüm Konya'ya açıktır. Bize oy versin ya da vermesin Konya'ya hizmet etmek boynumuzun borcudur"

Pazartesi sabahından itibaren "'Haydi Bismillah" diyerek hizmet etmeye devam edeceklerini ifade eden Başkan Altay, Konyalıların verdiği oya sahip çıkmak için gece-gündüz demeden çalışacaklarını ifade etti.

"Allah razı olsun"

Altay "Konyalılar emanete sahip çıktılar. Allah razı olsun. Seçim süreci boyunca desteğini sürekli yanında hissettiğimiz herkese çok teşekkür ediyorum" dedi.