Altay, “Sarayönü çok hızlı bir ivme yakaladı”

Altay, “Sarayönü çok hızlı bir ivme yakaladı”
Sarayönü’ne gelen Konya Büyükşehir Belediye Başkanı Uğur İbrahim Altay, Ladik mahallesinde ve ilçe merkezinde ziyaretler gerçekleştirdi. Altay, seçim döneminde sözünü verdiği Ladik Düğün Salonu inşaatında incelemelerde...

Sarayönü’ne gelen Konya Büyükşehir Belediye Başkanı Uğur İbrahim Altay, Ladik mahallesinde ve ilçe merkezinde ziyaretler gerçekleştirdi. Altay, seçim döneminde sözünü verdiği Ladik Düğün Salonu inşaatında incelemelerde bulundu. Başkan Altay, Yeni Büyükşehir Yasası çıktığından beri bütün ilçelere çok önemli yatırımlar kazandırdıklarını belirterek, hizmetlerin sürmesi için gece gündüz demeden çalışmaya devam edeceklerini söyledi.

Sarayönü’ne gelen Konya Büyükşehir Belediye Başkanı Uğur İbrahim Altay, Ladik Mahallesi’nde yapımını başlattığı düğün salonu inşaatında incelemelerde bulundu.

Başkan Altay, Ak Parti İl Yönetim Kurulu Üyesi Yusuf Ziya Kıymet, Sarayönü Belediye Başkanı Nafiz Solak ve Ak Parti Sarayönü İlçe Başkanı Gamze Karacan ile bir araya geldi.

Başkan Altay, Sarayönü Belediye Başkanı Nafiz Solak ile birlikte Büyükşehir Belediyesi tarafından Ladik mahallesine yapılacak düğün salonunun temel atma törenini gerçekleştirdi.

Törenin ardından Ladik ziyaretini değerlendiren Altay, “Bugün Ladik’teyiz. Seçim döneminde söz vermiş olduğumuz düğün salonumuzun inşaatı başlamış durumda. 3090 metrekarelik alanda inşa edeceğimiz bina, Ladik’in düğünlerinin yapılacağı güzel ve konforlu bir alan olacak. Yaklaşık 8 milyon lira maliyetle binamızı inşa edeceğiz. İnşallah bu yılın ikinci çeyreğinde binamızı hizmete açmayı planlıyoruz. Ladik’imize hayırlı olsun.” dedi.

Törenin ardından söz alan Belediye Başkanımız Nafiz Solak da “Belediye başkanımıza ve kıymetli ekibine hoş geldiniz diyorum. Ladik’imizin önemli bir ihtiyacını karşılamak üzere temelini attığımız düğün salonumuz Temmuz ayı gibi teslim edilecek. Büyükşehir Belediyemizin hizmet halkalarından önemli bir tanesini oluşturuyor. Büyükşehir Belediye Başkanımıza desteklerinden ötürü çok teşekkür ediyorum.” şeklinde konuştu.

“Hizmetlerimiz artarak devam edecek”

Başkan Altay, daha sonra Sarayönü Belediye’sini ziyaret ederek, Belediye Başkanı Nafiz Solak, Ak Parti İlçe Teşkilatı Başkanı Gamze Karacan ve partililerle görüştü. Belediye binasının konferans salonunda gerçekleştirilen görüşmede Altay şunları söyledi:

“Değerli Belediye Başkanım, İlçe Başkanım, teşkilatımızın değerli mensupları ve gençlik kolları başkanlarım, hepinizi içtenlikle selamlıyorum. Bugün ilçe ziyaretleri kapsamında Doğanhisar, Ilgın, Kadınhanı ve son olarak Sarayönü’ndeyiz. Büyükşehir Belediye yasası çıktıktan sonra Sarayönü’ne 126 milyon liralık yatırım gerçekleştirdik. Son dönemde büyük bir ivme yakaladık. Belediye Başkanımızla uyum içerisinde çalışıyoruz. Hizmetlerimiz artarak devam edecek inşallah.”

Solak, Başkan Altay’a teşekkür etti

Sarayönü Belediye Başkanı Nafiz Solak ise şunları söyledi:

“Sayın Başkanım ilçemize verdiğiniz desteklerden dolayı, yapmış olduğunuz çalışmalardan dolayı ilçem ve şahsım adına çok teşekkür ediyorum. Sarayönü çok büyük hizmetlerle tanışmış oldu. Sarayönü’nden önce Ladik mahallesinde beraberdik. Ladik’imizin önemli bir ihtiyacını gidermek için başlatmış olduğumuz 3100 metrekarelik düğün salonumuzun temeli atılmış oldu. Hizmetler durmadan devam ediyor. Sayın Büyükşehir Belediye Başkanımız Uğur İbrahim Altay’a ve kıymetli ekibine yapmış oldukları hizmetlerden ötürü teşekkür ediyorum.”

Görüşmenin ardından Sayın Nafiz Solak, Büyükşehir Belediye Başkanı Uğur İbrahim Altay’a Komek’te işlenen çini tabak hediye etti.