Altay’dan Sarayönü’ne ziyaret

Altay’dan Sarayönü’ne ziyaret
Konya Büyükşehir Belediye Başkanı Uğur İbrahim Altay Sarayönü'nde çeşitli ziyaretler gerçekleştirdi.Konya Büyükşehir Belediye Başkanı Uğur İbrahim Altay, ilçe ziyaretleri kapsamında Sarayönü’ne gelerek Belediye Başkanı...

Konya Büyükşehir Belediye Başkanı Uğur İbrahim Altay Sarayönü'nde çeşitli ziyaretler gerçekleştirdi.

Konya Büyükşehir Belediye Başkanı Uğur İbrahim Altay, ilçe ziyaretleri kapsamında Sarayönü’ne gelerek Belediye Başkanı Nafiz Solak’ı ziyaret etti. AK Parti İl Başkan Yardımcısı Hasan Çiftçi ve AK Parti İlçe Başkanı Adnan Tayyiboğlu’nun da yer aldığı ziyarette Başkan Altay, yeniden başkanlığa seçilen Nafiz Solak’a yeni dönemde başarılar diledi.

Konya’nın seçimlerde Türkiye birincisi olmasında Sarayönülülerin de büyük katkısı olduğunu kaydeden Başkan Altay, yeni dönemde Sarayönü’ne her türlü desteği vermeye devam edeceklerini ifade etti.

Yaz spor okulu öğrencileriyle buluştu

Başkan Altay, Sarayönü ziyaretinin son bölümünde ise Yaz Spor Okulu'nu ziyaret ederek öğrencilerle sohbet etti.

Sarayönü’nde Büyükşehir Belediyesi Yaz Spor Okullarını ziyaret eden Başkan Altay, öğrencilerle birlikte spor yaptı. Bu yıl ilk kez ilçelerde Yaz Spor Okullarını açtıklarını kaydeden Başkan Altay, “Çocuklarımız hem formalarıyla hem heyecanlarıyla bu yaza renk kattı. Çocuklarımızın gelişimine çok önemli bir katkı oldu. Bu yıl 5 bin sayısına ulaştık. Katılımı her yıl artırarak çocuklarımızın sporla tanışmaları, kötü alışkanlardan korunmaları ve ahlaklı bireyler olmaları için spor okullarına devam edeceğiz” diye konuştu.