Altı mahalleye iftar

Altı mahalleye iftar
Sarayönü Belediyesi'nin mahallelerde uygulamaya koyduğu 'Sarayönü Belediyesi Mahalleleri ile İftarda Buluşuyor' programları devam ediyor. Geçtiğimiz hafta başlayan iftar programları, bu hafta altı farklı mahallede devam etti.Sarayönü...

Sarayönü Belediyesi'nin mahallelerde uygulamaya koyduğu 'Sarayönü Belediyesi Mahalleleri ile İftarda Buluşuyor' programları devam ediyor. Geçtiğimiz hafta başlayan iftar programları, bu hafta altı farklı mahallede devam etti.

Sarayönü Belediyesi, Ramazan ayında taşra mahallelere yönelik olarak iftar programlarını düzenlemeye devam ediyor. Ramazan ayı boyunca devam edecek olan iftar programları kapsamında, tüm taşra mahallelerde iftar davetleri verilecek.

Bu hafta gerçekleştirilen iftar programları dahilinde Özkent, Gözlü, Karatepe, Kurşunlu, Yenicekaya, Konar mahallesi sakinleri iftar programıyla bir araya getirildi.

Karatepe'de gerçekleştirilen iftar programına Ak Parti Konya Milletvekili Hüsnüye Erdoğan ve eşi de kaltıldı.

İftar programları ile ilgili olarak bilgi veren Sarayönü Belediye Başkanı Nafiz Solak, "Ramazan ayında iftarlarda mahalle mahalle sürdürdüğümüz gönül buluşmalarımız bizi birbirimize daha fazla bağlıyor. İftar bitiminde de halkımızın sorunlarını dinliyoruz. İnancımızı, geleneklerimizi, bizim devraldığımız manevi mirası çocuklarımıza aktarmamız gerekir. Belediyelerin temel görevlerinden birisi de manevi kalkınma ve insanımızın manen de mutlu olmasını sağlamaktır. Ramazan ayının ülkemizdeki ve dünyadaki tüm Müslüman kardeşlerimize sağlık, mutluluk, huzur ve barış getirmesini temenni ederim. İftar programımızın amacı Sarayönü ilçe sınırlarındaki tüm kardeşlerimizle bir araya gelerek kaynaşmaktır." dedi.