7 aydır aranan hırsız yakalandı

3 ayrı yakalama emri ile 7 aydır aranan ve hakkında 8 yıl 1 ay 15 gün kesinleşmiş hapis cezası bulunan M.D isimli şahıs, Sarayönü İlçe Jandarma Komutanlığının uzun süren takip ve çalışmalarının sonucunda yakalandı.Sarayönü...

3 ayrı yakalama emri ile 7 aydır aranan ve hakkında 8 yıl 1 ay 15 gün kesinleşmiş hapis cezası bulunan M.D isimli şahıs, Sarayönü İlçe Jandarma Komutanlığının uzun süren takip ve çalışmalarının sonucunda yakalandı.

Sarayönü İlçe Jandarma Komutanlığı, 3 ayrı suç dosyasından 7 aydır aranan ve hakkında kesinleşmiş hapis cezası bulunan M.D ( 37) isimli şahsı yakaladı.

Hırsızlık zanlısı şahıs, Sarayönü Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından bina içerisinde muhafaza altına alınmış eşya hakkında hırsızlık,taklit anahtarlarla kilit açmak sureti ile hırsızlık, konut dokunulmazlığını ihlal etme, mala zarar verme gibi çeşitli suçlardan ayrı yakalama emri ile 7 aydır arandığı öğrenildi.

Saklandığı adreste yakalandı

Toplamda 8 yıl 1 ay 15 gün kesinleşmiş hapis cezası bulunan ve Ladik, Ertuğrul mahallelerinde meydana gelen evden hırsızlık, açıktan hırsızlık gibi çeşitli suçlardan dolayı dosyalardan firari olarak aranan M.D, Sarayönü İlçe Jandarma Komutanlığının uzun süreli takip ve titiz çalışmaları sonucunda saklandığı adreste yakalandı.

Şahsın evinde yapılan aramada 3 adet pompalı tüfek ve çok sayıda fişek ele geçirildi.

Adli işlemleri tamamlanan hırsızlık zanlısı tutuklanarak cezaevine teslim edildi.

Yerel Haberleri